Ви всі – ніхто: ЗМІ оприлюднили спіч лектора”СЛУГИ НАРОДУ” в Трускавці

Ви всі – ніхто: ЗМІ оприлюднили спіч лектора”СЛУГИ НАРОДУ” в Трускавці

Загрузка...

Видання “Страна” опублікувало запис виступу на лекції для депутатів від “Слуги народу” в Трускавці Микити Потураєва – одного з головних політтехнологів партії.

Модератор представив Потураєва майбутнім депутатам, як “представника ідеологічної групи”, і він звернувся до них з емоційною промовою.

“Давайте розберемося, перш, ніж почнемо працювати (а я буду працювати разом з вами), хто ми такі. Це дуже важливо. Тобто зараз ви помилково думаєте, що ви всі політики. Це велика помилка. Відповідь: ні. Я працюю з 1996 року і мій перший клієнт була Юлія Володимирівна Тимошенко. Дивіться, є соціологічна цитата з приводу всіх, що тут сидять. Поправка на явку, туди-сюди. Загалом – майже 45. Як це сталося? Як ви тут опинилися? Я вам поясню як. Тому що моя робота пояснювати як”, – заявив він.

“І йому було все одно, яке прізвище буде вказане в цьому рядку. Ці вибори виграв Володимир Олександрович Зеленський. Вам про це вже говорили, і я хочу звернути на це ще раз вашу увагу: всі ви, і я в тому числі, людина, яка займається політтехнологіями з 1996 року, а багато хто з вас, в цей час, ще в дитячий сад ходили… Всі ви – політично ніхто. Я хочу, щоб це кожен почув. ви суб’єкти в житті, але політичними суб’єктами ви не є. Що таке партія? Це з англійської означає «частина». Частина суспільства. Ви ще не партія, але вам доведеться нею стати. Вам потрібно стати політичними суб’єктами. Це ваше завдання на цей тиждень. Ми хочемо цього. Я знаю, і повірте, всі знають. Про це всі знають. Про це знає Дмитро, про це знає Олександр, про це знаю я. Там хтось уже в телефонах. Я ж це бачу. Хтось думає про те, як поїхати до Львова. Хтось думає про те, як взагалі звалити – ок! Це ваше право. Ви були ніким, але ті, хто залишаться – стануть кимось”, – заявив він народним обранцям.

За словами джерела “Страни” в “Слуги народу”, виступ Потураєва викликав вельми неоднозначну реакцію серед майбутніх депутатів.

“Багато, м’яко кажучи, ох*ли і перше, що почали уточнювати, а хто такий взагалі Потураєв, який говорить, що ми ніхто? Коли організатори заходу намагалися позиціонувати себе як лідери фракції, це викликало сміх. Коли ж ми почули заяву Потураєва, багато депутатів, особливо мажоритарники, відчули себе ображеними. А яка може бути реакція у дорослих людей? Там же не тільки студенти сидять, а й дорослі зрілі люди, які таких як Потураєв на роботу в пристойне місце не візьмуть. Коротше, лекторський епатаж викликав протилежніий ефект”, – розповіла особа, яка була присутня на лекції.

Уточняється, що дана особа, яка розповіла про лекцію, спробує донести до керівництва партії і президента думку про те, що це неправильна стратегія – комунікувати з людьми через настільки дивних посередників як Потураєв або ж Давид Арахамія (4-й номер в списку “Слуги народу”).

“Не потрібно між нами, дорослими людьми вибудовувати прошарок в особі “Потураєва-Арахамія”, осінена ідеями Петра Олексійовича і намагаються монополізувати вплив у фракції. Так не буде”, – сказало джерело.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO