Олександр Сугоняко: Наша команда Соціал-демократичної партії продовжує боротьбу та вимагає від влади,...

Олександр Сугоняко: Наша команда Соціал-демократичної партії продовжує боротьбу та вимагає від влади, врешті решт, почути людей!

Загрузка...

Сьогодні взяв участь у сесії Сумської облради. Звернувся до депутатів з проханням підтримати звернення до Кабінету міністрів, Міністерства оборони, «Укроборонпрому» щодо катастрофічної ситуації, яка склалася на Шоскинському державному оборонному підприємстві стратегічного значення «Зірка», де люди продовжують залишатися без зарплати.

Наша команда Соціал-демократичної партії продовжує боротьбу та вимагає від влади, врешті решт, почути людей!

Сьогодні взяв участь у сесії Сумської облради. Звернувся до депутатів з проханням підтримати звернення до Кабінету міністрів, Міністерства оборони, «Укроборонпрому» щодо катастрофічної ситуації, яка склалася на Шоскинському державному оборонному підприємстві стратегічного значення «Зірка», де люди продовжують залишатися без зарплати. Наша команда Соціал-демократичної партії продовжує боротьбу та вимагає від влади, врешті решт, почути людей!

Gepostet von Олександр Сугоняко am Freitag, 22. Februar 2019

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO