У ОДНОГО ІЗ ЗАМОВНИКІВ ВБИВСТВА КАТІ ГАНДЗЮК ІСТЕРИКА. КРОВ НА РУКАХ БАТЬКІВЩИНИ?

У ОДНОГО ІЗ ЗАМОВНИКІВ ВБИВСТВА КАТІ ГАНДЗЮК ІСТЕРИКА. КРОВ НА РУКАХ БАТЬКІВЩИНИ?

Загрузка...

Сьогодні перше засідання Херсонської облради після ПРЯМИХ звинувачень Мангера, Гордєєва та Рищука у замовленні вбивства Катерини Гандзюк.

Під облраду звезли купу поліції та «міліцейських активістів», які чекають на приїзд, цитуємо, «бандерівців». Ця тема активно розкачувалась в херсонських ЗМІ задовго до сесії. Обласна влада робить картинку, зганяючи людей на мітинги в стилі антимайданів, а потім на камеру звинувачують активістів у тому, що вони розхитують регіон.

В залі засідання відбувається скажена істерика голови облради Владислава Мангера. Він ставить сигнальні голосування за зняття себе і Гордєєва з посад — юридичний нонсенс, не передбачений законом (посилання на відео – в першому коментарі під цим постом).

Плюс Мангер знає, що депутати просто бояться вбивцю Гандзюк і відкрито підтримати зняття його з посади не можуть.

Закрите ж голосування Мангер ставити відмовляється. Йти з посади відмовляється. Хоча ще вчора заявляв, що не тримається за посаду. Хоча ще вчора журналісти Радіо Свобода з’ясували, що Мангер подарував коштовний пансіонат організатору вбивства Гандзюк за тиждень до нападу на неї.

Ми вкотре закликаємо Юлію Тимошенко припинити покривати вбивць та зробити все, що в її силах та поза ними, щоб позбавити свою херсонську істеричку влади. Бо саме Тимошенко та партія Батьківщина привела Мангера у політику та владу.

Якщо ви його не позбудетесь, кров залишиться на ваших руках назавжди.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO