Сергій Каплін: Відкрите звернення лідерів СДП до Юлії Тимошенко

Сергій Каплін: Відкрите звернення лідерів СДП до Юлії Тимошенко

Загрузка...

ЗАКЛИКАЛИ Ю.ТИМОШЕНКО ПІДТВЕРДИТИ ВЗЯТИЙ НОВИЙ КУРС ТА ВІДКЛИКАТИ ЩУРІВ З ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ

Полтавою керує бандитське угруповання і входять до нього найкорумпованіший мер України Мамай зі своєю мафією і фракція “Батьківщини” у міськраді. Вони дерибанять 3-мільярний бюджет міста, ділять комунальне майно і вбивають КП,

З парламентської трибуни з Олександр Шамота закликали лідерку партії Юлію Тимошенко покласти край корупційному шабашу в Полтаві – відкликати щурів з міськради. Можливо пожертвувати хабарями, які з Полтавщини везуть прямо в головний столичний офіс на Турівську і довести, що про “новий курс” – це не просто розмови.

Ми готові надати підтримку і допомогу – СДП першою пройшла шлях очищення, тепер одразу три партії вигнали зрадників і позбавили депутатських повноважень. Можемо проконсультувати і Юлію Володимирівну, як звбрати мандат в голови фракції “Батьківщини” Бєлоножка, за мовчазної згоди якого знищили “Декоративні культури”, “МШЕД”, “Ремліфт”, захаращують Полтаву МАФами.

Поки наше прохання лідерка “Батьківщини” не виконає обіцяємо звертатись з усіх трибун.

ЗАКЛИКАЛИ Ю.ТИМОШЕНКО ПІДТВЕРДИТИ ВЗЯТИЙ НОВИЙ КУРС ТА ВІДКЛИКАТИ ЩУРІВ З ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКРАДИПолтавою керує бандитське угруповання і входять до нього найкорумпованіший мер України Мамай зі своєю мафією і фракція "Батьківщини" у міськраді. Вони дерибанять 3-мільярний бюджет міста, ділять комунальне майно і вбивають КП, З парламентської трибуни з Олександр Шамотазакликали лідерку партії Юлію Тимошенко покласти край корупційному шабашу в Полтаві – відкликати щурів з міськради. Можливо пожертвувати хабарями, які з Полтавщини везуть прямо в головний столичний офіс на Турівську і довести, що про "новий курс" – це не просто розмови. Ми готові надати підтримку і допомогу – СДП першою пройшла шлях очищення, тепер одразу три партії вигнали зрадників і позбавили депутатських повноважень. Можемо проконсультувати і Юлію Володимирівну, як звбрати мандат в голови фракції "Батьківщини" Бєлоножка, за мовчазної згоди якого знищили "Декоративні культури", "МШЕД", "Ремліфт", захаращують Полтаву МАФами.Поки наше прохання лідерка "Батьківщини" не виконає обіцяємо звертатись з усіх трибун.

Gepostet von Сергій Каплін am Dienstag, 4. September 2018

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO