Геннадій Ткачук: Політичні спекуляції навколо різних соціально важливих тем вже давно стали...

Геннадій Ткачук: Політичні спекуляції навколо різних соціально важливих тем вже давно стали чимось буденним і нікого не дивують, особливо перед наближенням виборів

Загрузка...

Політичні спекуляції навколо різних соціально важливих тем вже давно стали чимось буденним і нікого не дивують, особливо перед наближенням виборів Президента і початком нового політичного сезону.

Ось і цього разу популісти знову смакують тему субсидій, мовляв, 4 мільйонам субсидіантів не перепризначили субсидії.
Однак насправді ситуація доволі проста. Близько половини субсидіантів просто ще не звернулися за перепризначенням субсидій на наступний рік.

У тому, що на не опалювальний період різко зменшується кількість домогосподарств, яким потрібна допомога у сплаті житлово-комунальних послуг, немає нічого дивного. Так було і минулого року. Відмінність лише в тому, що цього року певним категоріям населення треба переподати документи. Саме тому кількість перепризначених субсидій дещо нижча порівняно з відповідним періодом минулого року.
Процес перепризначення субсидій пожвавішає восени перед початком опалювального сезону. Тому популістам і скептикам, які спекулюють на цій темі, варто заспокоїтися і не нагнітати паніку на порожньому місці.

Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO