Сергій Каплін: Соціально-політичні орієнтації українців, Травень-2018

Сергій Каплін: Соціально-політичні орієнтації українців, Травень-2018

Загрузка...

ТРАВНЕВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ SOCIS: У П’ЯТІРЦІ НОВИХ ОБЛИЧ, У ПАРТІЇ КАПЛІНА – 2,6% ДО ПАРЛАМЕНТУ, ПІДТРИМКА СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТІЇ – НАЙВИЩА!

Рейтинг нашої політсили значно зріс за останні кілька місяців. Ми вже в десятці найпідтримуваніших – 2,6% по Україні. На Півдні – майже долаємо прохідний бар’єр до Парламенту.

15% українців внесли мене до списку ТОП-5 нових облич української політики. Експерти-соціологи, які робили опитування в травні, також визнали мене головним українським лівим.

Ліві погляди, до речі, найзатребуваніші в українців – їм потрібні політики, які борються за зарплату, пенсію і роботу, соціальний захист. Найближча ідеологія – соціал-демократія. Президента і прем’єра соціал-демократів хоче бачити кожен п’ятий!


Інформація про дослідження Терміни проведення дослідження: 11 – 22 травня 2018 року; Метод збору первинної соціологічної інформації — стандартизоване інтерв’ю „face-to-face” за місцем постійного проживання респондентів; Дослідженя було проведено по усій території України, в усіх областях в т.ч. в м. Київ. Дані наведено в розрізі 10 регіонів. В кожному із виділених регіонів було опитано по 300 респондентів (n=300). В останньому стовпчику наведені результати на рівні України в цілому, на основі зваженого масиву даних (n=3000). Результати є репрезентативними як на рівні кожного із виділених регіонів, так і на рівні країни в цілому, за такими ознаками як вік (більше 18 років), стать, регіон проживання та тип поселення (місто/село) Загалом було опитано  3000 респондентів; Середня тривалість одного інтерв’ю склала 24 хвилин.

ДЕТАЛЬНІШЕ ЧИТАЙТЕ НИЖЧЕ

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO