Олександр Сугоняко: Сьогодні разом з делегацією Соціал-демократичної партії зустрівся з Міжнародним секретарем...

Олександр Сугоняко: Сьогодні разом з делегацією Соціал-демократичної партії зустрівся з Міжнародним секретарем Бельгійської соціалістичної партії, яка опікується французьким регіоном, Аріан Фонтанелле

Загрузка...

Франкомовна Бельгійська соціалістична партія також є членом Партії європейських соціалістів (ПЄС). Має 24 депутати в бельгійському парламенті, тобто найбільшу фракцію із 150 депутатів, має велике представництво на місцях. Члени Бельгійської соціалістичної партії є міськими головами, керівниками сільських громад, довіра до бельгійських соціалістів серед населення просто колосальна. На чолі соціалістів стоїть відомий в Бельгії політик, екс-прем’єр-міністр Бельгії Монса Еліо Ді Рупо.

В результаті перемовин домовились про посилення співпраці, про обмін партійними делегаціями, про взаємну участь у масових публічних заходах, про комунікації наших голів об’єднаних територіальних громад зі своїми бельгійськими колегами.

Сподіваюся, наші бельгійські однодумці підтримають СДП при вступі в ПЄС, а Україну у її прагненні стати єдиним цілим з Європейським Союзом.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO