Не треба бігати до богині “кидалово”

Не треба бігати до богині “кидалово”

Загрузка...

Без єдиного кандидата від альтернативних сил (я назву їх так) наступні вибори президента взагалі не мають сенсу.

До тих, кого я називаю альтернативними, можуть бути купа запитань, але принаймні вони артикулюють контр-системні думки. Вони всі мають зібратися, сісти, випити сто грам за упокій своїх однопроцентних амбіцій і вийти на спільну думку: якщо від них не буде єдиного кандидата, якого технологічно я позиціоную як “альтернативний, контр-системний”, то можна вже тепер зливати воду. Іти на поклін до Юлі, намагаючись притесатися до імовірного лідера, – то краще застрелитися (це я кажу хвальоному Руху Нових Сил Саакашвілі, який зачастив до Юлі Володимирівни, намагаючись утворити союз із богинею кидалова). Якщо хтось із великих борців за Україну примкне до Тимошенко в надії отримати свій шматочок піци – то горіть у пеклі.

Сказати чесно, я не вірю, що так звані “альтернативні” сили здатні висунути єдиного кандидата. Тому що треба вгамувати свою любов до дзеркала і свідомо працювати на інше обличчя – а це багатьом “звйоздам” не під силу. Крім того, єдиний альтернативний кандидат повинен оприлюднити РАДИКАЛЬНУ (а не блаблабла) програму конкретних контр-системних дій, рівнозначних переворотові. А також – представити свою команду (силовики, РНБО, майбутній уряд) із прізвищами, які мають стосунок не до політичних кіл професійних балаболів, а до експертного та громадського кола.

Я би казав цим політичним силам уже тепер почати процес, негайно. Інакше весь злоякісний електорат (він у нас багатомільйонний, на рабіновичі їде, бойком поганяє) зіграє свою традиційну роль і вас розведуть, як кошенят. Сідайте і домовляйтеся. Не до Юлі бігайте, а висувайте єдиного альтернативного. Буде він – будуть і ефіри, і спонсори, і виборчі стратеги. Дайте початок. Щоб не було всім кінця.

litera1.co.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO