Володимир Гройсман: Я наполягаю, щоб у СБУ забрали права контактувати з бізнесом....

Володимир Гройсман: Я наполягаю, щоб у СБУ забрали права контактувати з бізнесом. Щоб був ліквідований підрозділ Нацполіції, який займається бізнесом

Загрузка...

Я наполягаю, щоб у СБУ забрали права контактувати з бізнесом. Щоб був ліквідований підрозділ Нацполіції, який займається бізнесом. Щоб у прокуратурі ніхто не міг “спілкуватися” з бізнесом.

Я нікому не дозволю тиснути на підприємців. Вони мають відчути себе захищеними. Система пресингу відходить у минуле, ми замінюємо її розумною регуляцією.

Це моя позиція, яку я висловив на інвестиційній конференції Dragon Capital. Це традиційна зустріч з бізнесом і діловими асоціаціями.

Виступ на 14-й інвестиційній конференції Dragon Capital

Я наполягаю, щоб у СБУ забрали права контактувати з бізнесом. Щоб був ліквідований підрозділ Нацполіції, який займається бізнесом. Щоб у прокуратурі ніхто не міг "спілкуватися" з бізнесом.Я нікому не дозволю тиснути на підприємців. Вони мають відчути себе захищеними. Система пресингу відходить у минуле, ми замінюємо її розумною регуляцією.Це моя позиція, яку я висловив на інвестиційній конференції Dragon Capital. Це традиційна зустріч з бізнесом і діловими асоціаціями.#DragonConference #МаскиШоуСтоп

Posted by Volodymyr Groysman on Donnerstag, 1. März 2018

Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO