Москаль: «Мукачівський мер – це ганьба не тільки для міста, а й...

Москаль: «Мукачівський мер – це ганьба не тільки для міста, а й для всього Закарпаття» (відео)

Загрузка...

– Мукачево ніколи не було прозорим у плані використання бюджетних коштів, однак раніше на це не звертали увагу через відсутність відкритих механізмів контролю, – заявив Геннадій Москаль у інтерв’ю телеканалу М-Студіо.

– Зараз приховати бюджетні розрахунки від широкого загалу набагато важче, і рейтинг Є-data – чергове підтвердження. Із 447 міст України за відкритістю використання публічних коштів Мукачево зайняло 390 місце – нижче на Закарпатті немає нікого! І це тільки один із показників діяльності мукачівської міської влади. А якщо згадаємо постійні скандали, такі як грубе порушення законодавства й небажання фінансувати профтехучилища, кулуарні рішення про будівництво міні-ГЕС, брехню про вищу американську освіту мера…

Останній скандал – взагалі поза межами будь-якої моральності, адже вся виборча кампанія Андрія Балоги була побудована на обмані виборців. Найняті піарники розказували всім, наче Балога-молодший такий розумний і прогресивний, що ніхто й близько поряд не стояв. А потім виявилося, що диплома про вищу американську освіту просто немає, бо замість учитися в університеті Північної Дакоти Андрійко пиячив і курив марихуану, за що двічі відсидів у виправному центрі! Насправді це ганьба не тільки для Мукачева, а й для всього Закарпаття!..

Повністю інтерв’ю голови ОДА телеканалу М-Студіо подає

transkarpatia.net


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO