На зустрічі Порошенка з генерал-губернаторкою Канади журналісти таки розгорнули протестний плакат (ФОТО)

На зустрічі Порошенка з генерал-губернаторкою Канади журналісти таки розгорнули протестний плакат (ФОТО)

Загрузка...

Щойно у Палаці Потоцьких під час зустрічі Петра Порошенка з Жулі Пайєтт відбулась акція журналістів газети Експрес. Працівники медіа підняли протестний  плакат із написом “Стоп блокаді!” Про це повідомляє журналіст газети Експрес з місця події.

“Ми вимагаємо негайно звільнити наших колег, затриманих щойно під Палацом Потоцьких. Ми вимагаємо негайно розблокувати доставку газет читачам по всій країні. Ми вимагаємо негайно припинити переслідування незалежної газети і наступ на свободу слова”, – кажуть журналісти.

Журналісти зазначають, що охорона безпідставно намагалась відібрати у них плакат із написом “Стоп блокаді!” уже після завершення акції.  “Декілька місяців триває блокада нашого видання. Сотні тисяч газет не можуть потрапити до свого читача через те, що державне підприємство Укрпошта всупереч договору не доставляє примірники видання. Блокада триває. Тиск Укрпошти не припиняється. Президент мовчить.

Сьогодні для нас – журналістів Експресу – чудова нагода подивитись гаранту в очі та спитати: чому ви не виконуєте обіцянку про сприяння свободі слова в країні, а мовчки спостерігаєте, як блокують газету, яка стала улюбленим україномовним виданням для десятків тисяч українців? Ми кажемо Президенту – Стоп, блокаді! – і заявляємо – наші протести не припиняться доти, доки свобода слова буде обмежуватись. Газета Експрес не зупиниться у своїй боротьбі!” – заявляють у виданні.

expres.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO