«Військовим пенсіонерам та правоохоронцям збільшать пенсії», – Борислав Розенблат

«Військовим пенсіонерам та правоохоронцям збільшать пенсії», – Борислав Розенблат

Загрузка...

Вже з січня 2018 року військові пенсіонери та правоохоронці зможуть отримати підвищені пенсії. Ініціатором відповідних доплат є народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

«Думаю, що для нашого міста це важлива новина, адже Житомир – місто героїв! У нас дуже багато військових пенсіонерів.Нещодавно я мав розмову з військовими у Житомирі, вони скаржились, що для них пенсії не підвищувались уже багато років. Тому я звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, ми з ним неодноразово говорили на цю тему.

Виявилось, що я був єдиним народним депутатом, кого хвилювало це питання…я звернувся з вимогою своїх виборців – негайно підвищити пенсії військовослужбовцям, військовим пенсіонерам, правоохоронцям. Я зробив пропозиції, які внесли до перехідних положень пенсійної реформи. Сподіваюсь, мої колеги вже наступного тижня підтримають цей законопроект після першого читання», – розповів Борислав Розенблат.

13 грудня  Прем’єр-міністр України  Володимир Гройсман повідомив, що Кабінет Міністрів України для подальшого обговорення направляє в Раду національної безпеки та оборони проект закону про підвищення пенсій військовослужбовцям та працівникам правоохоронних органів.

Відтак, якщо РНБО та Верховна Рада України  підтримає даний проект, вже в січні 2018 року 550 тис. військових пенсіонерів по всій Україні зможуть отримати підвищені пенсії. В середньому збільшення виплати складатиме  не менше 1,5 тис. грн.

«Сподіваюсь, мої колеги вже наступного тижня підтримають цей законопроект після першого читання.  Дякую усім, хто підтримав цю ініціативу! Ми не зупинимося на цьому, будемо боротися за пенсійну справедливість для кожного пенсіонера!!!!» – додає Борислав Розенблат.

Нагадаємо, що народний депутат Борислав Розенблат також звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, аби Кабмін перерахував пенсії для дітей війни.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO