Даша Астаф’єва готова показати груди Яценюку при одній умові

Даша Астаф’єва готова показати груди Яценюку при одній умові

Загрузка...

Співачка Даша Астаф’єва ніколи не приховувала, що не знається на таких речах, як політика, зате почувається абсолютно впевнено з голими грудьми перед камерою.

Нещодавно відверта артистка зустрілася з канадським журналістом Майклом Щуром. Епатажна парочка знялася у спільній фотосесії, а потім Даша розповіла Майклу, чому не голосувала.

Крім того, в інтерв’ю Щуру для грудневого номера “Esquire” модель пообіцяла показати груди прем’єру Яценюку, якщо той зробить ВВП 16%.

Майклу Щуру було цікаво побалакати з Дашею про політику та вибори. Однак співачка чесно зізналася, що це не її коник і вона не голосувала.

“Скажу тобі правду: я не люблю політику. Не готова. Голосують ті, хто живе за правилами політики. Я живу за правилами природи”, – зазначила Астаф’єва.

“Я щодня працюю, займаюся улюбленими справами. Політика потрібна, щоб керувати людьми. Як можуть керувати людьми ті, хто не знає, що на них чекає завтра?” – обурилася Даша.

Зате співачка розповіла, як її додав у друзі Володимир Кличко, а вона написала йому повідомлення та попросила, щоб у її будинку увімкнули тепло. За словами Даші, за півгодини тепло таки з’явилося.

На зауваження Щура про те, що мера Києва звати Віталій, а Володимир лише його брат, артистка не розгубилася.

“Я знаю. Напевно, він йому якось переказав, тому що я посилала дуже сильний сигнал. Просто це приклад того, що потрібно бути добрішими, і іноді кожен з нас може бути почутий. У моєму будинку і в парі сусідніх включили опалення. Я все це зробила особисто”, – розповіла Даша.

З цієї історії Щур та Астаф’єва зробили висновок, що Даша може покращувати життя людям, показуючи свої цицьки. Адже Кличко-молодший мав бачити її груди у мережі, тому й допоміг з опаленням.

“Ти можеш Яценюка попросити. Яценюк – то прем’єр-міністр України. Є президент, є прем’єр-міністр, є Верховна Рада. Отой прем’єр-міністр – то друга людина в Україні. Так ти скажеш: пане Яценюк, я вам покажу свої груди, але зробіть ВВП шістнадцять відсотків. І він зробить”, – запропонував Майкл, а Даша погодилася.

“Пане Яценюк, я вас дуже прошу: хай ВВП буде шістнадцять відсотків – і я покажу вам груди”, – звернулася Астаф’єва до прем’єра.