Три дитячих майданчики за 183 тисячі облаштують в селах Богородчанщини завдяки...

Три дитячих майданчики за 183 тисячі облаштують в селах Богородчанщини завдяки депутату від “ВОЛІ”

Загрузка...

Три дитячих майданчики вартістю 183 000 гривень встановлять у трьох селах Богородчанщини.

Це стало можливими завдяки спільним зусиллям депутатки від “ВОЛІ”  Марії Рудик та департаменту освіти Івано-Франківської облдержадміністрації. Комплектуючі до майданчиків (а це гойдалки, гірки та інші частини) сільські ради Порогів,Луквиці і Раковця вже отримали.За словами представниці “ВОЛІ” майданчики взагалі відсутні у Порогах та Луквиці. А в Раковці немає належної школи.

Читайте також: Активісти “ВОЛІ” започаткували акцію милосердя для допомоги хворим на діабет жителям Дубровицького району

“Відомо, що в Порогах майже чотириста дітей дошкільного віку, ще майже триста відвідують молодші класи. Та активно відпочивати і якісно проводити час вони не можуть, оскільки немає де”, – говорить пані Марія.Незабаром, за сприятливої погоди, малеча висипле на вулицю, і нарешті діти матимуть, де гратися.

“На облаштованих майданчиках малі жителі населених пунктів зможуть спілкуватися з однолітками, активно відпочивати та грати в ігри”, – розповідає волійка.Відзначимо, що завдяки “ВОЛІ” в школу Луквиці було придбано стільці і парти. Усе це коштувало 15 000 гривень.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO