Шприцами для інсулінових ін’єкцій забезпечили волійці хворих на діабет жителів Дубровицького...

Шприцами для інсулінових ін’єкцій забезпечили волійці хворих на діабет жителів Дубровицького району

Загрузка...

Медичні шприци для інсулінових ін’єкцій отримали хворі,які мають підвищений рівень цукру в крові, завдяки активістам “ВОЛІ”.

Акція проводиться в Дубровицькому районі спільно з “Силою ВОЛІ” (громадська організація).Волійці виявили, що інсулінозалежних в Дубровицькому районі дуже багато.Першу партію шприців завезли мешканцям Дубровиці. Згодом медприладдя привезли в Берестя та Нивецьк, де селянам,більшість з яких — пенсіонери, робитимуть уколи на ФАПах (фельдшерсько-акушерських пунктах). Шприци отримали мешканці таких населених пунктів як Тюмень та Висоцьк.Не обійшли увагою в рамках акції й маленьких пацієнтів,яким необхідно вчасно робити щеплення. У Дубровиці в дитячу консультацію привезли шприци для щеплень.Відзначимо, що акція триває й досі. Активісти після пасхальних свят поїдуть до Орв’яниці і Мочулища, щоб також допомогти місцевим лікарням та людям, хворим на цукровий діабет.

Читайте також: В Україні створили снайперську гвинтівку під натовські набої


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO