Чи може влада пояснити чому людей без маски відловлюють в парках, де...

Чи може влада пояснити чому людей без маски відловлюють в парках, де вони нікого не можуть заразити, а ці нарядні таваріщі в зелених халатах стоять без маски, без рукавиць і лізуть руками до інших людей і їм за те нічого?

Загрузка...

Чи може влада пояснити чому за одним плавцем, який навіть теоретично не міг когогось заразити, бігає бригада з 17 міліціонерів, а тут їх 0?

Чи може влада пояснити чому мільйони людей заради суспільних інтересів і здоров’я інших, мусять залишатися вдома, без грошей, а влада в той же час зовсім ніяк не реагує на грубе порушення законів, які сама ж запроваджувала?

І це не мені ті пояснення потрібні.
Ці пояснення потрібні самій владі.
Бо саме так, порождуючи беззаконня і касти недоторканих, влада перестає бути владою.

Чи може влада пояснити чому людей без маски відловлюють в парках, де вони нікого не можуть заразити, а ці нарядні таваріщі в зелених халатах стоять без маски, без рукавиць і лізуть руками до інших людей і їм за те нічого?Чи може влада пояснити чому за одним плавцем, який навіть теоретично не міг когогось заразити, бігає бригада з 17 міліціонерів, а тут їх 0?Чи може влада пояснити чому мільйони людей заради суспільних інтересів і здоров'я інших, мусять залишатися вдома, без грошей, а влада в той же час зовсім ніяк не реагує на грубе порушення законів, які сама ж запроваджувала?І це не мені ті пояснення потрібні.Ці пояснення потрібні самій владі. Бо саме так, порождуючи беззаконня і касти недоторканих, влада перестає бути владою.

Gepostet von Mason Lemberg am Sonntag, 12. April 2020

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO