УРЯДИ ЙДУТЬ А КОРУПЦІЙНІ СХЕМАТОЗИ ЛИШАЮТЬСЯ, або як Павло ПЕТРЕНКО, Денис МАЛЮСЬКА,...

УРЯДИ ЙДУТЬ А КОРУПЦІЙНІ СХЕМАТОЗИ ЛИШАЮТЬСЯ, або як Павло ПЕТРЕНКО, Денис МАЛЮСЬКА, Денис ШМИГАЛЬ та Андрій ДОВБЕНКО українців на 10 млн.$ обікрали.

Загрузка...

Ввечері 6 червня 2023 прокурор САП О.І. Макар самостійно виявив правопорушення в діях прем’єр-міністра України Дениса ШМИГАЛЯ та міністра юстиції Дениса МАЛЮСЬКИ і порушив кримінальне провадження за ознаками злочинну передбаченого ч.5 ст.191 ККУ (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; Дії, передбачені частинами першою, другою, третьою або четвертою цієї статті, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою, –
караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна).

Ви можете запитати: а до чого тут колишній міністр юстиції Павло Петренко?
Справа в тому, що ШМИГАЛЬ і МАЛЮСЬКА тільки завершили злочин, а самі злочинні дії розпочалися вісім років тому в 2015 з легкої руки тодішнього міністра юстиції Павла ПЕТРЕНКА.

2 березня 2015 року НБУ оголосив ПАТ «Кредитпромбанк» неплатоспроможним. Між іншими на ДЕПОЗИТАХ цього банку зберігалося близько 8 (восьми) мільйонів $ нідерландської компанії «Сіті-Стейт Н.В.», та українських TOB «КУА «Практика», ТОВ «Кристалл-Інвест» та ТОВ «Продіз» які всі пов’язані з українським бізнесменом Анатолієм ЮРКЕВИЧЕМ.

Після банкрутства банка усвідомлюючи, що ДЕПОЗИТ законним шляхом повернути неможливо ЮРКЕВИЧ оголошує ці кошти своїх компаній МІЖНАРОДНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ (😂тупа брехня адже всі міжнародні інвестиції проходять реєстрацію в Нацбанкі) і звертається з скаргою до Міжнародного центру по врегулюванню інвестиційних спорів (Нью-Йорк, Вашингтон, округ Колумбія, США).

Звичайно якби українська держава в особі Мінюсту яким тоді Керував ПЕТРЕНКО повідомив Міжнародний центр по врегулюванню інвестиційних спорів, що ці кошти ДЕПОЗИТ і предмету для арбітражу немає, то все б скінчилося так і не почавшись.

Але ж ніт! Мін’юст діючи всупереч інтересам держави дає згоду на участь в арбітражі і оголошує тендер на надання в ньому юридичних послуг.
Тендер виграє Міжнародна юридична фірма «Foley Hoag AARPI» і отримує з державного бюджету за свої послуги 450 000,00 (чотириста п’ятдесят тисяч євро) без ПДВ.

В одне засідання ця юридична компанія швиденько від імені України програє арбітраж компаніям ЮРКЕВИЧА і ось вже у вересні 2019 адвокати ЮРКЕВИЧА звертаються до Київького апеляційного суду з метою легалізації рішення міжнародного арбітража.
І ось… 16 вересня 2019 року за участі (схоже у вигляді меблів) представника Мін’юста який вже очолює Денис Малюська Київський апеляційний суд виносить Ухвалу: Заяву Компанії «Сіті-Стейт Н.В.» (Сity-State N.V.) про визнання та надання дозволу на виконання рішення Міжнародного центру по врегулюванню інвестиційних спорів від 26 липня 2018 року у складі голови трибуналу – пана Кавіндера Булла, СР, арбітра – пана Станіміра Александрова, арбітра – професора Бріджит Штерн в справі № АRB/14/19 за позовом Компанії «Сіті-Стейт Н.В.» (Сity-State N.V.), товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Практика», товариства з обмеженою відповідальністю «Кристалл-Інвест», товариства з обмеженою відповідальністю «Продіз» до держави Україна про стягнення коштів задовольнити.

Друзі, УВАГА, якщо ви знайдете за номером вказане в Ухвалі рішення арбітража, з мене пляшка гарного вина)
Не знайдете, бо під № АRB/14/19 знаходиться якесь рішення по Сенигалу яке до України немає жодного відношення!

Не дивлячись на це Мін’юст під керівництвом МАЛЮСЬКИ доплачує за послуги в арбітражі міжнародній юридичній фірмі 4 млн 475 тис. грн. з держбюджету… а крім цього особисто МАЛЮСЬКА ледь не на 40 сторінках готує обґрунтування для Кабінета міністрів, чому треба виплатити фірмам ЮРКЕВИЧА кошти з держбюджету які лежали на депозиті в збанкрутілому банку.

Відповідною постановою Кабінету міністрів під головуванням прем’єра Дениса ШМИГАЛЯ від 21.12.2020 р. за #1284 згідно бюджетною програмою 3601170 «Платежі на виконання рішень закордонних юрисдикційних органів, прийнятих за наслідками розгляду справ проти України” з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками, компаніям ЮРКЕВИЧА було виплачено майже 9 (дев’ять) мільйонів доларів США.

Зв’язуючим ланцюгом між корупціонерами минулої та нинішньої влади, і бізнесменом ЮРКЕВИЧЕМ являється юрист-рішала станом на сьогодні заочно арештований ВАКС Андрій ДОВБЕНКО.
ДОВБЕНКО дружив з ПЕТРЕНКО, здійсненював незаконний продаж арештованого майна через АРМА та ДП “СЕТАМ” як при новій так і старій владі, і саме ДОВБЕНКО розривав, розпродував майно націоналізованого 25 лютого 2022 року українського філіала «СБЕРБАНКА РОСІЇ» в заставі в якого перебували практично всі активи бізнесмена ЮРКЕВИЧА включно з вищезгаданими компаніями які незаконно отримали відшкодування з держбюджета.

ЗАВІСА!🎭

Ця історія здається фантастичною але за кожним моїм словом в цьому дописі є документ!
Залишається сподіватися, що САП і НАБУ не обмежаться кримінальним провадженням, а далі буде підозра, суд і вирок адже корупція вбиває точно так як і ворожі кулі!

ВІДЕО👉 https://www.tiktok.com/t/ZGJ4XXEHa/

ТЕЛЕГРАМ👉 https://t.me/mosiychuk72/27679

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO