Брудна кампанія проти Кличка не спрацювала

Брудна кампанія проти Кличка не спрацювала

Загрузка...

“Брудна кампанія проти Кличка не спрацювала. Кияни підтримують свого міського голову і партію “УДАР”Соціологія показала, що лідер партії «УДАР» Віталій Кличко – політик з найвищим рівнем довіри серед киян. Йому довіряють і підтримують більшість мешканців столиці. А політична партія «УДАР Віталія Кличка» має у столиці найбільший рейтинг серед усіх партій – 19%. “, – на власній сторінці в Фейсбук пише український політик Генадій Ткачук.

“І це попри те, що другий рік триває політичне переслідування Кличка і настирливі спроби Банкової скомпрометувати його та його команду. Такі дані соціології означають одне: брудна кампанія проти Кличка не спрацювала.

Численні обшуки у Києві, необґрунтовані звинувачення, гучні, але голослівні заяви не досягли цілі. Не змогли похитнути довіру киян до обраного мера та його команди. Кияни добре розуміють, що конфлікт Зеленського з Кличком – це не що інше, як бажання усунути політичного конкурента. Так вважають майже 70% киян. Більше того, у цьому конфлікті кияни стали саме на бік мера.Дивного в цьому нічого немає. У Києві лише за останній рік за кошти міського бюджету побудовано понад 1200 км доріг, відремонтовано 198 об’єктів дорожньої інфраструктури, оновлено 70 км зношених тепломереж.

Будуються нові сквери, закуповуються автобуси і трамваї. Вчителі та медики Києва отримують від міської влади доплати та премії. А що зробила для киян Банкова? Саме тому Кличку довіряють понад 50% киян. Саме тому «УДАР», який за багато років довів, що стоїть на захисті інтересів звичайних людей, а не олігархів і не ставлеників Москви, має найвищий рейтинг у Києві. При цьому «Слуга народу» – на третьому місці з рейтингом майже вдвічі меншим. Саме тому дві третини киян проти закону про столицю від «Слуг народу» і не хочуть, щоб КМДА очолював ставленик Банкової.”

Джерело – https://www.facebook.com/100022180493291/posts/1073437066738966/

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO