Геннадій Ткачук: За останні роки Вінниця стала номером один ...

Геннадій Ткачук: За останні роки Вінниця стала номером один в Україні за якістю життя, але хочеться приїжджаючи у Гайсин, Могилів-Подільський, Жмеринку… і там теж бачити високу якість життя

Загрузка...

В країні вже достатньо криз, спровокованих неефективним менеджментом, маємо захистити все те, що для нас є цінним, чого домоглися в попередні роки, зокрема і можливості децентралізації, мусимо завершити цю реформу, бо вже є наступ на повноваження на місцях, аби передати їх в центр, як було до 2015 року.

І тут висновок простий : якщо ми не будемо брати на себе відповідальність, чергових криз нам не уникнути. Я, знаючи Volodymyr Groysman по роботі в парламенті, не сумніваюся — там, де ми отримаємо більшість, результати будуть швидкими і якісними.

Адже ми не тільки розуміємо інтереси людей, ми готові їх відстоювати і я пишаюся, що входжу до цієї команди професіоналів, яка не просто обіцяє, а робить життя людей кращим і комфортнішим.


Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO