Олексій Гончаренко: Зарплати потрібно обмежити не лише на час боротьби з коронавірусом,...

Олексій Гончаренко: Зарплати потрібно обмежити не лише на час боротьби з коронавірусом, а до кінця року

Загрузка...

На засідання бюджетного комітету виніс пропозицію обмежити зарплату чиновникам, держслужбовцям та членам наглядових рад у розмірі 10 мінімальних зарплат до кінця року

Вчора Зеленський під час свого звернення заявив про обмеження зарплат усіх держслужбовців до 47 тисяч грн на час карантину. Але це обмеження буде ЛИШЕ на час карантину. Це неправильно та цинічно.

Зарплати потрібно обмежити не лише на час боротьби з коронавірусом, а до кінця року, адже основні економічні наслідки ми відчуємо уже після карантину.

На засідання бюджетного комітету виніс пропозицію обмежити зарплату чиновникам, держслужбовцям та членам наглядових рад у розмірі 10 мінімальних зарплат до кінця рокуВчора Зеленський під час свого звернення заявив про обмеження зарплат усіх держслужбовців до 47 тисяч грн на час карантину. Але це обмеження буде ЛИШЕ на час карантину. Це неправильно та цинічно. Зарплати потрібно обмежити не лише на час боротьби з коронавірусом, а до кінця року, адже основні економічні наслідки ми відчуємо уже після карантину.

Gepostet von Олексій Гончаренко am Samstag, 11. April 2020

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO