ХЛОПЕЦЬ, ЯКИЙ ВРЯТУВАВ 300 УКРАЇНСЬКИХ БІЙЦІВ З ЯВОРІВЩИНИ ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ!

ХЛОПЕЦЬ, ЯКИЙ ВРЯТУВАВ 300 УКРАЇНСЬКИХ БІЙЦІВ З ЯВОРІВЩИНИ ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ!

Загрузка...

Герой! Цей славний хлопець врятував від потенційного котла понад 300 бійців! 23-річний офіцер з села Чернилява Яворівського району, коректувальник вогню Володимир Гера залишився в оточенні, щоб із найвищої точки Лутугиного диктувати своїм безпечні координати для відходу.

“Володя казав: “Тату, я не міг відійти, коли бачив, що хлопці із 80-ки б’ються і викликають вогонь на себе. Я їм помагав коректувати вогонь, щоб вони вийшли з оточення”, – розповідає батько бійця Ярослав Гера. – Володя давав точні координати – і ворог вичислив, що він сидить нагорі заводу, і відкрив вогонь із мінометів. Із ним ще був солдат Роман Шевчук, який допомагав корегувати вогонь. Вони обидва були ранені. Володя відчув, що поранило в ноги, але і далі продовжував коректувати вогонь…” Понад чотири місяці Володимир Гера прикутий до ліжка, лікарі довго не могли відновити нижні відділення хребта.Тепер, після чергової операції, є надія, що хлопець ходитиме. Але, для цього потрібна тривала реабілітація в Німеччині, чи Австрії. Кожен сеанс коштує у середньому 60 тисяч. Батьки тягнуться з останніх сил і сподіваються на допомогу тих, кого Володя так самовіддано захищав на сході.

Перерахувати гроші можна на картку Приватбанку: 4149 4978 1616 6260 на ім’я матері – Марії Гери.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO