Сьогодні 25.10 вранці близько 8:20 я стала свідком небезпезної пригоди, в якій...

Сьогодні 25.10 вранці близько 8:20 я стала свідком небезпезної пригоди, в якій мало не постраждало близько 20 людей + діти

Загрузка...

Маршрутка #1 повна людей, рухалась від перехрестя(головний світлофор) в сторону центра. Якийсь ненормальний, кончений чоловік на чорному автомобілі(номер АМ 1708), порушивши правила дорожнього руху майже не скоїв ДТП, перешкоджуючи рух маршрутки.

Водій маршрутки відчинив двері і сказав ” Ти що не бачиш,що робиш? Я людей везу, обережно”.після чого водій чорного автомобіля вийшов і страшними матами почав обзивати водія,стверджуючи,що це він не знає правила. Водій маршрутки ввічливо пояснив,що він спішить,так як в нього рейс. Урод(водій чорного автомобіля) почав лізти до водія з кулаками. Пасажири маршрутки почали кричати. Після чого урод,діставши біту почав бити по лобовому склу маршрутки,а також по склу двері зі сторони водія. Скло розлетілося на маленькі шматочки і всі в обличчя водію маршрутки (можливо ще й на пасажирів,які стояли спереді) Діти,які їхали в школу,садочок,почувши як розбивається скло і всі кричать,почали плакати…. Урод АМ 1708, сів в машину і поїхав. Водій маршрутки продовжив свій рейс до вокзалу увесь в крові та осколках (без половини лобового скла).Пасажири викликали поліцію до вокзалу(де кінечна зупинка).
Не знаю,що було на вокзалі,так як вийшла в центрі.

Але……..що за тварі живуть в цьому світі? Як такі можуть керувати кермом автомобіля? Що за…. ? Куди ми котимося? Чому мені має бути страшно просто їхати в маршрутці??? Я впевнена,що діти,які це все чули і бачили отримали не маленький стрес. Водій отримав тілесні ушкодження, ЗА ЩО????

А якби ця тварь почала б бити усі вікна маршрутки?

І чомусь я думаю,що цей урод ніяк не відшкодує ні збитків, ні здоров’я. Зовсім НІЧОГО. А ще, скоріше за все, він навіть не зрозуміє, що він зробив і ні на хвилинку не пошкодує про це.

Я і люди,які їхали у цій маршрутці ще довго буду в шоці від цієї ситуації(

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO