Ігор Ткачук УКРПОШТА : Добрі листи – добра новина!

Ігор Ткачук УКРПОШТА : Добрі листи – добра новина!

Загрузка...

У рамках акції «Привітай солдата з Новим роком» до Укрпошти надходять сотні листів та посилок для бійців в АТО. Українці з різних куточків світу надсилають нашим солдатам найщиріші слова-побажання, а також допомагають найнеобхіднішими речами.

У переддень свята Різдва Христового Укрпошта отримала зворушливі листи від українців з Канади. У них – підбадьорюючі слова, побажання швидкого закінчення війни та повернення додому живими і неушкодженими.
Як зазначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук, Укрпошта сьогодні активно долучається до масового волонтерського руху підтримки наших бійців на сході країни. «Ми розуміємо, що в цьому дійсно є нагальна потреба. Саме для цього Укрпошта ініціює низку різних акцій та заходів, покликаних залучити якомога більше людей, які зможуть надати допомогу нашим солдатам. Листи, що надійшли від українців з Канади, – яскравий приклад небайдужості та доброзичливості людей з усього світу. Ми щиро вдячні нашим закордонним патріотам за тепло та душевність!».