Не перестають балаболи реформатори мене радувати

Не перестають балаболи реформатори мене радувати

Загрузка...

Ви, знаєте не перестають балаболи реформатори мене радувати. Пам’ятаєте, як нам місяць втюхували, чи як каже мер “впихали не впіхуєме”, що комунальні автобуси на лінію не виїжають, бо нема палива і вони ще не провели процедуру закупівль через прозоро, бо реформатори – це не баригі перевізники які можуть заправляти свої автобуси на АЗС. Тоді автобуси місяць простояли, а платіж по лізингу накапав.

Тепер як бачте зі світлини, наші Мази все таки як і наші рехформатори все таки опустились до рівня приватних перевізників і заправляються на заправці, и може там якась мутка по тому прозоро через АЗС, бо по факту вони розпиналися що у них є заправна станція на Ольжича, і не гоже заправлятися на заправках.

Просте питання до депутатів міської ради, членів виконкому та рехформаторів, які роблять от так, яка мордяка заплатить за то що тоді автобуси простояли місяць? Яка мордяка заплатить за простій автобусів зараз, де як і вчора і сьогодні в ТТУ стоїть знову 8 автобусів?

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO