Шахрайка Леся Кравець та «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ» або Державні мільйони за високотоксичні...

Шахрайка Леся Кравець та «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ» або Державні мільйони за високотоксичні матеріали та товар, що був у вжитку

Загрузка...

«ВИРОБНИЧО-БУДІВЕЛЬНА  КОМПАНІЯ ВОЛЯ” під керівництвом ЛЕСІ КРАВЕЦЬ викрито на використанні схем шахрайства у сфері держзакупівель.

Так, за висновком Рахункової палати, зазначене підприємство усі роботи по виграним тендерам проводить з використанням високотоксичних матеріалів та поставляє товар, що був у вжитку і має значно дешевшу вартість, що єпорушенням тендерних умов та Закону України N 2289-VІ.

Визнано, що навмисна злочинна діяльність «Виробничо-будівельної компанії Воля» та безпосередньо Лесі Кравець завдала непоправної шкоди бюджету України і кваліфікована, як підривна діяльність економіки держави.

Нагадаємо, що, за наявними документами Леся Крааець та «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ» лише в 2017 році уклала понад 40 угод з такими державними установами, як Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Олександрівська клінічна лікарня м. Києва, Національний військово-медичний клінічний центр “Головний військовий клінічний госпіталь” та ін., на суму понад 11 млн. грн.

“Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ” – Лесі Кравець переможець тендерів за вказівкою МОЗ

Наразі «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ» внесена до Державного реєстру організацій з підвищеним ризиком вчинення правопорушень та тривають перевірки її діяльності з боку Антимонопольного комітету України та центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державного фінансового контролю.

Слід зазначити, що Леся Кравець, якій належить «Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ», є  близькою родичкою того самого Андрія Кравця, який за часів Януковича займав посаду керівника Державного управління справами. І саме через впливовість зав’язків  до кишень Кравець потрапляють багатомільйонні надходження  з державного бюджету.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO