307 депутатів у Верховній Раді створили об’єднання за сімейні цінності

307 депутатів у Верховній Раді створили об’єднання за сімейні цінності

Загрузка...

Співголовами стали представники від кожної фракції і групи в парламенті.

У Верховній Раді 17 січня було створено міжфракційне депутатське об’єднання “Цінності. Гідність. Сім’я”. Його членами стали 307 народних депутатів України.

Про це в фейсбуці повідомив член команди Зеленського Олександр Васюк.

Співголовами від кожної фракції і групи в парламенті обрані Святослав Юраш (“Слуга народу”), Олег Волошин (“Опозиційна платформа – За життя”), Сергій Тарута (“Батьківщина”), Михайло Бондар (“Європейська солідарність”), Ірина Констанкевич (“За майбутнє”), Олександр Ковалів (“Довіра”), Оксана Савчук (позафракційна).

Як повідомив один із співголів і ініціатор створення об’єднання Станіслав Юраш, “Голос” запропонує свого співголову незабаром.

Керівником офісу, який “буде працювати над моніторингом, напрацюванням законопроєктів, організацією діяльності об’єднання в контексті поширення консервативної думки став Олександр Васюк.

Від команди Uteam координувати роботу в цьому напрямку буде Юрій Білокінь.

Метою міжфракційного депутатського об’єднання є “захист вічних цінностей українського суспільства і протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди; підготовка і прийняття законів, які сприятимуть зміцненню сімейних цінностей, принципів гідного суспільства і вихованню на основі сімейних цінностей дітей і молоді; а також популяризація і донесення широкого спектру світової консервативної думки в українську інтелектуальну спільноту”.

Основними напрямками роботи об’єднання визначені зустрічі і регулярне спілкування з національними і зарубіжними релігійними лідерами і соціальними активістами; продовження традиції організації Національного молитовного сніданку в Україні; захист і робота над розвитком інституту сім’ї та шлюбу як основи суспільства; робота офісу, який буде працювати над моніторингом і напрацюванням законопроєктів в контексті консервативних цінностей.

lb.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO