Як Порошенко своїх людей до команди Зеленського інтегрував, або чому ми ніколи...

Як Порошенко своїх людей до команди Зеленського інтегрував, або чому ми ніколи не поборемо корупцію

Загрузка...

Петро Порошенко залишив Володимиру Зеленському декілька вкрай не приємних «подарунків». По-перше, це натягнуті відносини з керівником єдиної країни, яка може захистити нас від Росії – Президентом США Дональдом Трампом. А по-друге, зі знищеною системою боротьби з корупцією, а отже – з тотальною корумпованістю на всіх рівнях. Це знищує наш імідж в ЄС та цивілізованому світі, руйнує економіку, деформує суспільство, норми моралі тощо. 

Дуже цікаво, що люди, руками яких знищувались відносини з США та руйнувалась антикорупційна інфраструктура – досі на своїх посадах. Це Директор НАБУ Артем Ситник і керівник САП Назар Холодницький. 

Саме ці люди напередодні виборів в США активно відпрацьовували «гарне ставлення» з боку Посла США М. Йованович і навипередки носили їй уривки з так званої «амбарної книги Партії Регіонів». Роздавали інтерв’ю ЗМІ, що підтримували Демократів і таврували Пола Манафорта. Не думаючи про геополітику і не зважаючи на те, що втручаються таким чином в іноземну передвиборчу кампанію. Тепер Володимиру Зеленському доводиться розгрібати ці всі дипломатичні завали. 

Тепер Холодницький плаче, що став персоною нон-грата в США, а Ситник намагається вислужитись перед новою адміністрацією.

Від геополітики, до справ земних. Саме недолугість, інфантилізм та спрага до наживи Ситника та Холодницького примусили їх спочатку спільно торгувати справами, а потім – посваритися. Всього на всіх не вистачає… Узяти хоча б знищену справу В.Альперіна, де спочатку Ситник разом з Углавою хотіли 3 млн. доларів за зняття арештів з рахунків, а потім Н.Холодницький разом з В.Луценком зробили це лише за 1 млн. доларів США. І це при тому, що зняття арешту з рахунків було вимогою Альперіна для фінансування компанії П.Порошенко. До речі, ця справа розсварила Назара і Артема більше ніж загальновідомі «рибки» (прослуховування з акваріуму).

Знаючи ці і багато інших «продєлок» Ситника і Холодницького П.Порошенко досить міцно тримає над ними контроль. Тому жодних просувань у справах з топ-корупціїї бути не може, а от імітація боротьби продовжиться. 

Єдиним шляхом для оновлення іміджу країни та початком реальної боротьби з корупцією є звільнення цих агентів П.Порошенка в новій системі влади і повне перезавантаження цих органів. І якщо з Назаром Холодницьким має розібратися Генеральний прокурор Руслан Рябошапка, то Артема Ситника має звільнити Президент України Володимир Зеленський. 

Саме на це спрямована петиція https://petition.president.gov.ua/petition/72898, яка поступово набирає підписи небайдужих громадян, у тому числі співробітників НАБУ і САП.

bagnet.org


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO