Манафорт очолював проведення кампанії у ЗМІ проти Тимошенко – The Guardian

Манафорт очолював проведення кампанії у ЗМІ проти Тимошенко – The Guardian

Загрузка...
Проект розробили з метою покращення репутації тодішнього президента України Віктора Януковича.

Колишній політтехнолог “Партії регіонів” і екс-глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт керував проведенням таємних операцій, націлених проти Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на документи та електронні листи.

Повідомляється, що проект розробили з метою покращення  репутації тодішнього президента України Віктора Януковича. Задля досягнення мети використовувалися різні стратегії, зокрема пропозиція переписати статті у Вікіпедії для критики тодішнього опонента Януковича Тимошенко, створення фейкового “мозкового центру” у Відні для поширення позицій на підтримку Януковича, робота у соціальних мережах, націлена на аудиторії у Європі та США.

Також у виданні повідомили, що Манафорт збирався використовувати “тролів” у соціальних мережах.

Окрім цього, спеціальний прокурор США Роберт Мюллер також звинувачує Манафорта у наймі європейських політиків, які вийшли на пенсію. Мюллер заявляє, що Манафорт платив їм більше двох мільйонів євро через офшори за лобіювання від імені Януковича.

У 2011 році Манафорт погодив таємну стратегію дискредитації Тимошенко за кордоном. Цей проект створив колишній кореспондент Wall Street Journal і репортер Financial Times Алан Фрідман. Його раніше звинувачували у приховуванні своєї роботи як платного лобіста.

У цьому також були залучені колишній заступник Манафорта Рік Гейтс та старший юрист Костянтин Кілімнік. ФБР підозрює, що останній має зв’язки з російською військовою розвідкою.

Нагадаємо, раніше спеціальний прокурор Сполучених Штатів Америки Роберт Мюллер, який розслідує втручання Росії у президентські вибори США, виявив зв’язок екс-працівника кампанії Дональда Трампа Річарда Гейтса, який був бізнес-партнером політтехнолога Пола Манафорта, з колишнім російським розвідником під час президентської кампанії.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO