Заслужений лікар Пілецький Анатолій: Життя і здоров’я людей знаходиться в науково...

Заслужений лікар Пілецький Анатолій: Життя і здоров’я людей знаходиться в науково підготовлених, принципових і відповідальних руках

Загрузка...

Наклепницька інформаційна атака на головного лікаря Київської міської клінічної лікарні №8 Анатолія Михайловича Пілецького подарувала нам можливість ще раз розповісти про життя і роботу цієї чудової людини. Пілецький Анатолій Михайлович, 1956 р. н., українець, після закінчення лікувального факультету Вінницького медичного інституту ім. М.і. Пирогова в 1979 році розпочав трудову діяльність на посаді цехового лікаря-терапевта поліклініки №3 Мінського райздороввідділу м. Києва. У 1983 році був призначений завідувачем Мінським райздороввідділом м.Києва. З реорганізацією райздороввідділу в 1988 році був призначений головним лікарем центральної районної клінічної лікарні Мінського району м.Києва. З 1990 року працював на посаді генерального директора Мінського районного медичного об’єднання м.Києва, з 1998 року – директора територіального медичного об’єднання Мінського району м. Києва.

У зв’язку з реорганізацією Територіального медичного об’єднання шляхом виділення з нього структурного підрозділу клінічної лікарні з 01.01.1999 р.по теперішній час працює на посаді головного лікаря Київської міської клінічної лікарні №8. Закінчив річні курси з організації охорони здоров’я при Всесвітній організації охорони здоров’я (1986). Має вищу кваліфікаційну категорію організації та управління охороною здоров’я (з 1990 р.). Нагороджений Почесним знаком” Відмінник охорони здоров’я ” (1990). Має почесне звання” Заслужений лікар України ” (1997). Обраний академіком Української академії наук (2004).

У 2004 році захистив дисертацію і отримав вчений ступінь Доктора медичних наук. Доцент кафедри клінічної, лабораторної імунології та алергології НМАПО імені П.Л. Шупик з 2010 року. Діяльність доктора Пілецького відзначена Подякою Президента України, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Подякою голови Київської міської державної адміністрації та голови Оболонської районної державної адміністрації М. Києва. Анатолій Михайлович нагороджений почесними грамотами Міністерства охорони здоров’я України та Головного управління охорони здоров’я м.Києва та багатьма урядовими нагородами.

Бригадири мафії ритуальних послуг, намагаючись втягнути в кримінальні ігри Анатолія Пілецького, помилилися з масштабом особистості і не розрахували свої сили. Доктор Пілецький це людська величина світового значення, практикуючий лікар, мудрий керівник і видатний вчений. Крім іншого, він автор 82 робіт наукового та 4 навчально-методичного характеру, співавтор підручника, монографії та 2-х актуальних навчально-методичних посібників. Про себе, як багато видатних людей, Анатолій Михайлович говорить мало і стримано. Але деякі факти нам вдалося з’ясувати. Після того, як старша сестра отримала вищу освіту фармацевта, його мама почала вірити і мріяти, що син продовжить традицію і стане лікарем. Так і сталося: мамина мрія збулася, Анатолій закінчив МНС і став лікарем-терапевтом.

Доктор Пілецький почав лікувати людей ще в 1979 році, а медичний постулат «не нашкодь» він вважає головним правилом не тільки лікарської діяльності, а й усього життя. У кожному зі своїх колег а. Пілецький намагається знайти риси, які є для нього самого еталонними. Мозаїка рис професіоналізму і людських якостей у кожного лікаря своя, вважає головлікар, головне це зуміти побачити позитивну індивідуальність кожного. За безпосередньої участі Анатолія Михайловича Пілецького були побудовані та відкриті пологовий будинок №4, МСЧ «Маяк», Київська міська клінічна лікарня №8, Київська міська дитяча клінічна лікарня №1, перший в Україні та м.Києві діагностичний центр.

А ось роки керівництва медичним колективом Київською міською клінічною лікарнею №8 він відверто називає непростими. “Практика керівництва великим колективом і управління найпотужнішою в місті лікарнею щодня іскрить емоціями. Мистецтво керівника-почути кожного і прийняти рішення, а також мотивувати його проявити ініціативу» – каже лікар. На самотність і відсутність підтримки Анатолію Михайловичу скаржитися не доводиться. Якщо з Іво Бобулом його пов’язує звичайна чоловіча дружба, то добрі стосунки з директором Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентиною Гінзбург передбачають колегіальність і спільне бачення проблем, що стоять перед українською медициною.

Хитрим чином отримати консультацію фахівця у нас не вийшло. Професіонал у всьому, Анатолій Пілецький не консультує на ходу. “Ваше здоров’я у ваших руках. Бережіть його, плекайте і підтримуйте. Хто хоче-має безліч можливостей для підтримки належного рівня здоров’я і ведення повноцінного активного життя ” – Почули ми. А ось до самолікування Заслужений лікар країни Пілецький ставиться вкрай негативно, вважаю, що воно, самолікування, не просто марно, але часто і небезпечно для здоров’я людей. Моді на реформаторство Анатолій Михайлович не схильний. Зовсім не по секрету він сказав: 

– Щоб вижити в ситуації, що склалася, а крім того ще й поліпшити її, не потрібно винаходити велосипед. Лікувальні заклади краще просто відремонтувати, оновити технічне оснащення, адже наявне відпрацювало відведений Нормативний термін тричі, а то й більше. Вважаю, що головна реформа сьогодні це зберегти те, що є. Строгість доктора Анатолія Михайловича Пілецького не викликає ні страху, ні напруги. Навпаки, дуже приємно бачити, що життя і здоров’я людей в Україні знаходиться в руках таких людей, як він, науково підготовлених, принципових, відповідальних і по-хорошому мужніх. Теги: Пілецький Анатолій Михайлович, Пілецький Анатолій, Пілецький Анатолій доктор, доктор Пілецький, Іво Бобул

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO