Оскар 2021: Жіночі рекорди, сльози відомого режисера та запальний танець від зірки-лузерки

Оскар 2021: Жіночі рекорди, сльози відомого режисера та запальний танець від зірки-лузерки

Загрузка...

Цьогоріч церемонія “Оскар” відбулася на два місяці пізніше, ніж зазвичай, і на неї чекали з нетерпінням

В організаторів було багато часу, аби продумати все та провести премію з дотриманнями карантинних вимог: усі, хто був присутній цього вечора у залі, здали тести на коронавірус, хтось по можливості вакцинувався, проте усі були у масках і знімали їх лише перед виходом на сцену або під час позування для папараці. До речі, сукні та костюми зірок були яскравими та трендовими і, звісно ж, від дизайнерів зі світовим ім’ям. 

Тепер перейдемо до найяскравіших моментів, які дадуть вам уявлення про премію “Оскар-2021”.

Жіночі рекорди на “Оскарі-2021”

Юн Е-джон

Окрім розмов про коронавірус, за останній рік у порядку денному були теми про расову дискримінацію, гендерну нерівність і права жінок. І на цьогорічному “Оскарі” відбувся справжній жіночий тріумф. Жінки зібрали чимало нагород у тих номінаціях, які вважають суто чоловічими. Наприклад, Хлоя Чжао взяла “Оскар” за “Землю кочівників”. Це друга в історії премія, яку отримала жінка-режисерка. У перемозі Френсіс МакДорманд ніхто і сумніву не мав, адже вона зіграла переконливо, а у доробкові зірки це вже третій золотий хлопчина.

Оскар 2021

Міа Ніл і Джаміка Вілсон отримали “Оскар” за найкращий грим, обидві жінки афроамериканського походження.

Міа Ніл і Джаміка Вілсон

Співачка H.E.R отримала “Оскар” за найкращий саундтрек.

співачка H.E.R.

Юн Е-джон отримала “Оскар” за найкращу жіночу роль другого плану у фільмі “Мінарі”. Вона стала першою в історії “Оскара” уродженкою Кореї, яка отримала статуетку за акторську номінацію. 

жінки на Оскарі

Еміральд Феннел взяла “Оскар” за кращий оригінальний сценарій – на церемонію мисткиня завітала на сьомому місяці вагітності. Це перша жіноча перемога у цій номінації за останні 13 років.

"Дівчина, що подає надії"

Імпозантний Бред Пітт та його нова зачіска

бред пітт

57-річний Бред Пітт напередодні премії схвилював прихильників знімком на інвалідному візку. Згодом, правда, з’ясувалося, що актор був у стоматолога і за правилами лікарні, усіх пацієнтів мають перевозити на інвалідних візках. На церемонії красунчик довів, що з ним не тільки все гаразд, а й навіть більше – він ще спроможний на сюрпризи для публіки. Пітт обрав стильний класичний костюм і продемонстрував нову зачіску, як 20 років тому – відростив волосся і зібрав його у охайний хвостик.

бред пітт
оскар 2021

Відомий режисер заплакав, отримуючи “Оскар”, і ось чому…

Томас Вінтенберг

Данський режисер Томас Вінтенберг, який отримав “Оскар” за найкращий фільм іноземною мовою “Ще по одній”, виголосив промову з комком у горлі і зі сльозами на очах. Мало хто знає, що на початку зйомок стрічки, у нього сталася трагедія: з життя пішла його 19-річна дочка. 

Його промова стала однією з найпотужніших на “Оскарі-2021”.

“Ми хотіли зняти фільм, присвячений життю. І через чотири дні після початку зйомок сталося неможливе. Аварія забрала життя моєї дочки. Ми сумуємо за нею і любимо її. Ми вирішили, що зробимо цей фільм для неї, в її пам’ять. За два місяці до зйомок цього фільму, за два місяці до її смерті вона була в Африці. Вона надіслала мені лист, що тільки-но прочитала сценарій, і він їй сподобався. І якщо хтось наважиться повірити, що вона якось тут з нами, ви зможете побачити, як вона аплодує і радіє. І да, це диво. Може, ви є його частиною”, – сказав Томас.

Запальний танець від Гленн Клоуз, яка увосьме не отримала “Оскар”

Гленн Клоуз

74-річна акторка вразила усіх присутніх своєю силою волі. Річ у тім, що це була її восьма номінація на “Оскар”, і вона знову програла. Проте зірка не впала у відчай, а затанцювала так, що позаздрять не тільки однолітки, а й молодь.

Також Гленн із радістю опублікувала в Instagram фото зі збирань на премію “Оскар”. Дуже мило та відверто, за що вона і отримала чимало лайків.

гленн клоуз оскар

Секс-жарт від володаря “Оскара”, через який його мама зашарілася 

Деніел Калуя

Британський актор і сценарист Деніел Калуя став найкращим актором другого плану. “Оскар” він отримав за роль у фільмі “Юда і чорний месія”. 32-річний актор був у такому захваті, що, здається, імпровізував, виголошуючи свою промову. Він заявив:

“Ви повинні радіти життю, чуваки! Ми дихаємо, ходимо, це неймовірно. Моя мама, мій тато, у них був секс. Це приголомшливо. Ви розумієте? Я тут. Ви розумієте про що я? Я такий щасливий, що живу”, – сказав він.

Усе б нічого, проте у залі була його мама, яка трохи по-іншому відреагувала на слова сина і встигла стати героїнею мему.

оскар 2021 мама деніеля калуя

Нагадаємо, церемонія “Оскар” пройшла у Лос-Анджелесі у ніч проти 26 квітня. Це була 93-а церемонія. 

https://www.depo.ua/ukr/life/oskar-2021-zhinochi-rekordi-slozi-vidomogo-rezhisera-ta-zapalniy-tanets-vid-zirki-luzerki-202104261314093

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO