Російська вата: Путін дякує українцям за підтримку російського бізнесу

Російська вата: Путін дякує українцям за підтримку російського бізнесу

Загрузка...

Заборону ВКонтакте та інших російських інтернет-сервісів подали як санкції до російського бізнесу.

Та є сумніви, адже інший російський бізнес зухвало працює у нас.Що скажете, якщо дізнаєтеся, що будівлі в зоні АТО утеплюються російською мінеральною ватою? Ми оплачуємо війну з нами зі своїх податків. Подобається?Підприємство ТехноНІКОЛЬ на Черкащині виробляє теплоізолюючу вату для зовнішнього утеплення будинків. Власниками величезної російської корпорації з понад 40 заводами, яке без усіляких перешкод головує ринком мінеральної вати в Україні, є російські олігархи Сергій Колесніков та Ігор Рибаков.

Сергій Колесніков має добрі стосунки з Путіним,отримує від нього подяки та преференції та вирішує з ним питання захисту російських експортерів

Картинки по запросу Президент компании ТехноНИКОЛЬ Сергей Колесников

(Президент компании ТехноНИКОЛЬ Сергей Колесников получил благодарность от Президента РФ Владимира Путина)

(Президент ТехноНИКОЛЬ Сергей Колесников поднял перед Президентом РФ Владимиром Путиным вопросы поддержки экспортеров)

Картинки по запросу игорь рыбаков

Ігор Рибаков, один з найбагатших людей РФ, є засновником фонду, головною метою якого є розвиток російського підприємництва та економіки РФ.Зухвальство та найбільший цинізм полягають у тому, що російська продукція виграє переважну більшість тендерів на обслуговування об`єктів, які зруйновані російською зброєю! За бюджетні кошти та кошти міжнародних фондів утеплюються соціально важливі об’єкти і в зоні АТО, і на решті території України.Українські та європейські виробники мінвати скаржаться, що ТехноНІКОЛЬ свідомо занижує ціну. Якісна вата за таку ціну продаватися не може. А відповідно до умов тендерів, виграє компанія, що запропонує найкращу ціну. Однак тендерна комісія,нажаль, не оцінює якість продукту. Вата цієї фірми, за словами багатьох споживачів,швидко руйнується та не витримує навіть двох сезонів. Чому? Бо в ній замість базальту– шлак.

Виникає питання, то може ми говоримо про шлаковату, а не про базальтову?

Не слід плутати продукцію, яка на стільки різниться за своїми властивостями. Більше того, малоймовірно, що хто небудь взагалі перевіряє безпечність шлаків, які використовує виробник. Оскільки шлак – це побічний продукт металургійних процесів,виділення небезпечних речовин або навіть радіоактивний фон – цілком ймовірне явище, яке потім роками буде руйнувати здоров`я людини.

C:\Users\a.kovalenko\Desktop\ВАТА\Фото\Техноник. 2015 год.jpg

C:\Users\a.kovalenko\Desktop\ВАТА\Фото\Техноник. 2016 - (1).jpg

C:\Users\a.kovalenko\Desktop\ВАТА\Фото\Техноник. 2016 - (2).jpg

“Це не добросовісна конкуренція”, каже топ-менеджер датської компанії Rockwool, що в Україні працює понад 17 років. Rockwool – світовий лідер з виробництва теплоізоляційної вати. Топ-менеджер не хоче називати своє ім’я однак в інтерв’ю зізнається, що ТехноНІКОЛЬ – це “100% російська компанія” і наголошує, що в ЄС існують жорсткі стандарти, які регулюють ринок виробництва теплоізоляційних матеріалів.

В ЄС, куди прагне й Україна, жорсткі стандарти та контроль відповідних державних інституцій та контроль виробництва (FPC) унеможливлюють додавання неякісних матеріалів під час виробництва. “В ЄС працюють на якість, а не на кількість, шкода що в Україні це часто забувають”, – резюмує представник Rockwool.Як наслідок, ті об’єкти, а це дитячі садки, лікарні де перебувають воїни АТО, школи під загрозою втрати дорогоцінного тепла в час коли тарифи на тепло зросли більше як на 50%.

Вата хорошої якості – це вата зроблена з базальту, який плавлять та виводять у волокна з яких формують плити. Така вата може тримати тепло мінімум 50 років. Натомість, є вата в яку окрім базальту додають ще шлак, щоб здешевити вартість продукції, бо базальт сам по собі є недешевою сировиною. Згідно стандартів, шлак не повинен бути в плитах. Присутність шлаку призводить до того, що вата перетворюється на труху, сиплеться.

Читайте також: Ушлый чиновник времен Януковича Всеволод Ковальчук продолжает изощрённо грабить Украину на посту и.о. директора НЭК «Укрэнерго»

Працівник ТехноНІКОЛЬ на умовах анонімності пояснив, на чому економлять під час виробництва: “Додаєте менше базальту, він тугоплавкий. Значна частина вартості продукції залежить від витрат енергоресурсів. Скажімо, температура плавлення повинна бути 1,5 тисячі, а ви берете знижуєте температуру цілодобової печі на 50 градусів і отримуєте колосальну економію. Як при цьому розплавити сам базальт? Додаєте туди більше відходів, той самий шлак, і інших відходів, які забезпечать вам потрібну температуру при економії енергоресурсів”.Небезпека надмірності шлаків у ваті є не тільки в низькій теплоізоляції, але вона й швидко запалюється. Чому? Через надмірну кількість шлаку, каже експерт з Rockwoll.

І такою ватою утеплювали останні роки і утеплюють зараз дитячі садки, школи та лікарні В зоні АТО та українських територіях поза АТО.Чому уряд, президент та РНБО не звертають увагу на російського «велетня» на нашому ринку? Чому компанія з російським корінням спокійно працює у центрі нашої країни,повільно вбиваючи вітчизняних виробників та підпитує економіку ворога за наші кошти? Ці питання хочеться також задати українським будівельним гіпермаркетам, які у пошуках дешевої продукції, не усвідомлюють, наскільки допомагають ворогу та роблять розвиток нашої економіки малоймовірним.

Кілька місяців тому блокування товарів з ОРДЛО спрацювало – ми примусили владу виконати нашу волю. То може настав час примусити владу остаточно вичистити країну від російського бізнесу?

Школ №9 (Покровськ. 2017)

C:\Users\a.kovalenko\Desktop\ВАТА\Фото\Школа №9.jpg

Центр переливання крові (Маріуполь. 2017)

C:\Users\a.kovalenko\Desktop\ВАТА\Фото\ЦПК Мариуполь.jpg

C:\Users\a.kovalenko\Desktop\ВАТА\Фото\ЦПК Мариуполь 2.jpg


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO