Київстар повністю заблокував всі заборонені російські сайти

Київстар повністю заблокував всі заборонені російські сайти

Загрузка...

Найбільший український оператор мобільного зв’язку Київстар заблокував доступ користувачів до всіх російських сайтів, що потрапили в список санкцій.

“Доступ до всіх російських сайтів, що потрапили в список санкцій, заблокований”, – відзначили в прес-службі компанії, передає Інтерфакс-Україна.

У прес-службі Vodafone-Україна агентству уточнили, що на даний момент оператором заблоковані найбільші російські сайти, що потрапили під санкції, зокрема, сервіси Mail.ru і соціальні мережі Вконтакте та Однокласники.

У прес службі lifecell повідомили, що планують заблокувати заборонені сайти 18 травня.

Читайте також: Карпатські ліси: 32 роки варварства

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

У списку санкцій 1228 фізичних осіб і 468 юридичних осіб.

Санкції передбачають блокування доступу до сервісів Яндекс, 1С, Софтлайн Груп, Корпорації Парус і ще ряду інших російських IT-компаній.Також санкції торкнулися соціальних мереж ВКонтакте і Однокласники, а також сервісів Mail.ru.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO