Дмитро Карп: ФСБ активно працює для дискредитації українських прикордонників

Дмитро Карп: ФСБ активно працює для дискредитації українських прикордонників

Загрузка...

Невпинно і наполегливо продовжується активна кампанія по дискредитації українських прикордонників з боку ФСБ.

Поки Ю. Харченко і Ко працюють зсередини, російські ЗМІ активно розкачують корумпованість, продажність і недолугість української прикордонної служби.Ось одна із статей в російських ЗМІ на цю тему. Побудована вона за класикою пропаганди, де спочатку йдуть оди російським прикордонникам, але 90 % тексту присвячено українським. Так звана, гра на контрастах: в нас порядок – а там морок. Та це лише вершина айсберга, системної планомірної роботи ФСБ по розмиванню українських кордонів.

Взагалі, смішно читати в російських ЗМІ про контрабанду сигарет з України, адже відомо, що сигаретний бізнес завжди був підконтрольним ФСБ. А тютюнова компанія “Хамадей” знаходиться на підконтрольній російським бойовикам території і саме з контрабанди сигарет фінансується ДНР і ЛНР.Масове перекриття схем і відсутність контролю змушує ФСБ і підконтрольних адептів в Україні дискредитувати керівництво ДПС і повернути на керівні посади “своїх” керівників та багатомільйонні схеми. Таких наприклад, як Литвин та його минула команда, які контролювали і контрабанду сигарет, і нелегалів, і алкоголь і багато чого ще.

Сьогодні в Україні послабили одну з найсерйозніших ФСБшних структур “Тедіс Україна” (Мегаполіс) кінцевим бенефіціаром якої є Ігор Касаєв (його біографию можна прочитати тут). Якому, доречі, належить завод Дектерьова, що поставляє зброю на Донбас.Таким чином, ми домоглись мінімізації фінансування війни на Донбасі, яка, частково, фінансувалась з кишень громадян України. Все це і є основною причиною серйозної активності ФСБ та атаки на ДПС.

Те, що в Мордорі стараються утримати контроль над Україною для нас не новина, тому нам важливо бути пильними щодо внутрішніх процесів і не дати ФСБшній іржі з’їсти наше залізо.Оскільки, на даному етапі ми можемо впливати на внутрішні процеси, як мінімум, не даючи розвиватися і розростатися ворогам з середини, то будемо активно пильнувати за діяльністю агента ФСБ Юрія Харченка ( який зараз є очільником «Всеукраїнського союзу захисників кордону Батьківської землі» ) Інформацію про цю особу можете прочитати в моїй попередній статті.

Якщо дивитись уважно, можна побачити, що ця людина далека від українських інтересів. Проте в його організації, цілком ймовірно, діють справжні патріоти, які хочуть конструктивних змін в українській прикордонній службі. Одна з найсумніших ситуацій та найуспішніших тактик коли реально ідейних патріотичних людей організовує, очолює і веде особа, яка має чіткі команди ворога…Поки актив «союзу» займається цілком доречною декомунізацією Прикордонної служби України, пан Харченко намагається впливати на призначення «потрібних» осіб серед українських прикордонників та пробує отримати доступ до стратегічно важливої інформації державного значення. Зважаючи на його регулярні вояжі до Москви та біографію, зрозуміло, що цілі в нього далеко не проукраїнські.

Читайте також: Ватажки “ЛДНР” втрачають контроль над ситуацією, орків косять хвороби

Юрій Харченко є небезпечною особою для української державності, тому його, в жодному разі, не можна допускати до участі в будь-яких державних обговореннях і тримати під пильним спостереженням його діяльність в цілому. Благо, в нас є кому цим зайнятись, і настільки я знаю, спецслужби України вже ведуть цю людину. Та нам, як громадськості, теж важливо займати чітку і безапеляційну позицію, щоб не дозволити агентам ФСБ зухвало і безстрашно втручатись в державотворчі процеси.

Взагалі, смішно читати в російських ЗМІ про контрабанду сигарет з України, адже відомо, що сигаретний бізнес завжди був підконтрольним ФСБ. А тютюнова компанія “Хамадей” знаходиться на підконтрольній російським бойовикам території і саме з контрабанди сигарет фінансується ДНР і ЛНР.Масове перекриття схем і відсутність контролю змушує ФСБ і підконтрольних адептів в Україні дискредитувати керівництво ДПС і повернути на керівні посади “своїх” керівників та багатомільйонні схеми. Таких наприклад, як Литвин та його бувша команда які контролювали і контрабанду сигарет, і нелегалів, і алкоголь і багато чого ще.

Дмитро Карп

АНТИКОР


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO