Ватажки “ЛДНР” втрачають контроль над ситуацією, орків косять хвороби

Ватажки “ЛДНР” втрачають контроль над ситуацією, орків косять хвороби

Загрузка...

Щоб приховати брак найманців, “підопічні” ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького поповнюють списки покійними

Ситуація у терористичних угрупуваннях “Л/ДНР” більше не підконтрольна ватажкам псевдореспублік. Нестачу в лавах бойовиків вони компенсують “мертвими душами” у списках, а серед тих, що лишилися, зафіксований масовий спалах педикульозу.

Про це на сторінці у Facebook написав координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.Він наголосив, що ватажки терористів кинулися терміново проводити дезінфекцію, адже педикульоз поширюється на всіх ворожих базах.”В авральному порядку видається нове майно і обмундирування”, – зазначив Тимчук.

Читайте також: Якщо ми його врятуємо, це буде, мабуть, найдивовижніший вчинок року в медицині….

Щоб приховати брак найманців, “підопічні” ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького поповнюють списки покійними: до фальсифікованих даних вони вже внесли понад 88 тисяч осіб, а найближчим часом їх кількість збільшать до 100 тисяч.”Вдаються до фальсифікацій шляхом включення в ряди “руху” померлих, а також громадян, які залишили тимчасово окуповану територію” – підсумував Тимчук.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO