Скільки українських пенсіонерів отримають надбавку до пенсій

Скільки українських пенсіонерів отримають надбавку до пенсій

Загрузка...

З першого травня 2017 року Україна, в зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму до 1 312 грн, здійснено перерахунок пенсій.

Відзначається, що виплати збільшено для 8,2 млн пенсіонерів. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Пенсійного фонду (ПФ) України.Відомство зазначає, що збільшено мінімальні розміри пенсій та доплата за понаднормовий стаж, мінімальні пенсійні виплати, державна соціальна допомога на догляд інвалідам війни. Також підвищені пенсії ветеранам війни та членам їх сімей, жертвам нацистських переслідувань, пенсії за особливі заслуги перед Україною, надбавка донорам.
«Підвищення в результаті проведеного перерахунку отримали понад 8,2 млн пенсіонерів. Розмір підвищення у кожного індивідуальний. Виплата пенсій в нових розмірах забезпечена фінансовими ресурсами і буде здійснюватися з 4-го числа відповідно до встановлених датами виплати з урахуванням святкових та вихідних днів », – відзначили в ПФ.

Читайте також: У Мережі показали, як колишній український прем’єр “воював” в Грозному


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO