Чому не слід святкувати 9 травня

Чому не слід святкувати 9 травня

Загрузка...

Давайте трохи пофантазуємо…

Уявіть собі, що Новоросія отримує гарне підкріплення від Росії і починає наступ, в якому знищує нашу армію. Європа, звісно ж, висловлює стурбованість. Бійці “АТО” автоматично стають злочинцями (проти багатьох із нас вже порушено кримінальні справи, до речі).По всій країні встановлюють пам’ятники Путіну, Ммоторолі, Гіві, Бєднову та іншим. Дніпро перейменовують в Дніпрогівінськ, Маріуполь – у Гіркіно і т.д., на честь лідерів Л/ДНР називають вулиці…

Порошенко стає почесним академіком торгової академії, як колись Грушевський потрапив в АН СРСР…Років через 10 нова влада Новоросії влаштовує тотальний голодомор, і ті, що вижили, вже майже не здатні на спротив.Трохи отямившись, блок НАТО, років через 20, починає наступ на цю Новоросію, але через її підтримку Росією програє.

У цій війні новороси насильно призивають українців в армію, і часто посилають у бій, не даючи їм жодної зброї. А за відступ їх чекає смерть від заградатрядів ФСБ. Через це гинуть мільйони наших співвітчизників.

Ті атовці, які воювали в 2014-2017 роках і не потрапили в концтабори Путіна, організовують повстанські загони, але, на жаль, програють. Частину їх знищують, частину відправляють в ті ж табори, а частина все ж виривається разом із відступаючими натівськими військами до Європи.

Але ще через 50 років, унаслідок краху путінської системи, Україна відновлює незалежність. Нащадки героїв АТО намагаються знести пам’ятники Путіну, Гіві, Моторолі, Гіркіну. Намагаються перейменувати вулиці та міста, названі на честь окупантыв, виступають за скасування “дня перемоги над НАТО”…

Але основна маса населення каже, що “ЕТО ЖЕ НАША ІСТОРІЯ, НЄЛЬЗЯ ЄЙО ЗАБИТЬ!!!”По всій країні проходять марші “безсмертних батальйонів” “Сомалі” та “Спарти” з портретами колаборантів…Думаєте, брєд і сюрреалізм? Зовсім ні. Цей шлях пройшли борці за незалежність 100 років тому, борці за УНР.

Ми досі маємо [деякі] окупаційні назви наших міст та вулиць, досі маємо пам’ятники окупантам. Ленін = Путін.

Колись полковник Євген Коновалець сказав: “У великій світовій драмі наших днів ми маємо до вибору: або бути творцями, або жертвами історії”.На жаль, зараз це більш ніж актуально… Ті, хто не хотів відстоювати незалежність у 18-му, померли від голоду в 33-му.

В мене все. Але перш ніж [ви будете] критикувати мої слова, скажу, що в моєму роді майже всі загинули або в лавах Червоної армії на не своїй війні, або в сталінських концатаборах, або з голоду.

Я НЕ ХОЧУ ПОВТОРЕННЯ ЦЬОГО ДЛЯ СВОЇХ ДІТЕЙ, Я НЕ СВЯТКУЮ 9 ТРАВНЯ! Я сумую в цей день, це день жалоби.

Олександр Животовський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO