Депутат від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко: “Перші особи держави...

Депутат від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко: “Перші особи держави підтвердили, що є рішення про конфіскацію 1,5 мільярдів Януковича, але в Єдиному реєстрі судових рішень його немає

Загрузка...

Рішення, котре є підставою для вилучення вкрадених Януковичем півтора мільярдів доларів, й досі не внесли в Єдиний державний реєстр судових рішень.

Про це в ефірі одного із українських каналів повідомив народний обранець від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко.

“Вітаю, що це рішення ухвалили. Тому що гроші, вкрадені в мільйонів наших громадян треба негайно повернути у казну.Але в реєстрі судових рішень поки що цього рішення немає”, – каже депутат.Юрій Дерев’янко стверджує, що цей документ повинен підписати суддя, і протягом 24-х годин рішення має в електронному форматі бути внесеним в реєстр. І з цим жодних жартів не може бути.За словами парламентаря, перші особи підтвердили наявність такого судового рішення. Також Ю. Дерев’янко наголосив, що проект закону про спецконфіскацію, який затято намагалися “просунути” представники БПП і НФ, не був потрібен, оскільки суперечить нормам конституції.

Читайте також: У Мережі показали, як колишній український прем’єр “воював” в Грозному

“А нинішнє законодавство надало дозвіл Генпрокуратурі України і обвинуваченій стороні домогтися отримання відповідного рішення суду”, – пояснює Юрій Дерев’янко.Депутат відзначив, що судове рішення має мати інформацію про те, кого конкретно засуджено і чітко вказувати гроші якої компанії конфіскуються і спрямовуються в державний бюджет.Нагадаємо, що недавно суд дав дозвіл на те, щоб 1,5 мільярди доларів президента-втікача конфіскували. Петро Порошенко пообіцяв же, що ці кошти підуть на оснащення бійців і на соціальні потреби найбідніших верств населення.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO