Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції сил АТО

Загрузка...

Бойовики в суботу зробили 54 обстріли позицій Збройних сил України у зоні проведення Антитерористичної операції, у результаті яких двоє українських військовослужбовців загинули, а четверо дістали поранень, повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Російсько-окупаційні війська продовжують збройні провокації проти Збройних Сил України. З початку доби ворог 54 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників … За минулу добу двоє українських вояків загинули, ще четверо військовослужбовців дістали поранень”, – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу АТО в “Фейсбук”.

На Приморському напрямку бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і кулеметів Красногорівку, з мінометів калібру 120 мм та гранатометів – Новотроїцьке, з мінометів калібру 82 мм – Березове, з гранатометів і кулеметів – Гнутове, з озброєння БМП, протитанкових гранатометів і кулеметів – Водяне та Мар’їнку, зі стрілецької зброї – Широкине, з озброєння БТР і гранатометів – Чермалик, з озброєння БМП і кулеметів – Павлопіль.

Читайте також: Російського письменника в прямому ефірі настиг напад “сказу” через подругу Путіна.ВІДЕО

“На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по позиціях в районі Авдіївки. Захисників Верхньоторецького обстрілювали з гранатометів і 82-мм мінометів, а захисників шахти “Бутівка” з великокаліберних кулеметів. Наші позиції в районі населеного пункту Зайцеве обстрілювали з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу шахти “Бутівка” та Авдіївки діяли ворожі снайпери”, – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали Новотошківське з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і кулеметів, Кримське – з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм і гранатометів, Старий Айдар – з мінометів калібру 120 мм, Новоалександрівку – із протитанкового ракетного комплексу, Новозванівку – з гранатометів і кулеметів, Жовте – з кулеметів і стрілецької зброї.”В окремих випадках, коли виникає безпосередня загроза життю та здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь”, – зазначають у повідомленні.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO