Британія допустила превентивний ядерний удар

Британія допустила превентивний ядерний удар

Загрузка...

Відповідний наказ може бути віддано, навіть якщо для самої Великобританії загрози ядерного удару немає.
Міністр оборони Британії Майкл Феллон заявив, що прем’єр-міністр Тереза ​​Мей може віддати наказ нанести ядерний удар “по необхідності”, передає The Independent.

Напередодні Північна Корея пригрозила Австралії ядерним ударом. Остання входить до складу Королівства Співдружності, в яких королева Великобританії Єлизавета II є монархом і главою держави.
При цьому він зазначив, що відповідний наказ може бути віддано, навіть якщо для самої Британії загрози ядерного удару немає.

Читайте також: Ядерной войне быть? Как далеко зайдут США и КНДР
“У самих екстремальних обставинах, як ми прояснили, ми не можемо виключати можливості застосування ядерної зброї першими”, – заявив глава британського оборонного відомства.
Відзначимо, що Австралія відповіла КНДР на ядерні загрози, заявивши, що якщо не стримувати Пхеньян, то її ракети становлять загрозу не тільки сусіднім країнам, а й з віддалених регіонів.
Ядерне озброєння Великобританії складається з 4 атомних підводних човнів. Точний розмір арсеналу офіційно не розголошено, за даними FAS – 225 термоядерних боєголовок, з яких 160 перебувають у бойовій готовності.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO