КНДР пригрозила затопити американський авіаносець для демонстрації військової сили

КНДР пригрозила затопити американський авіаносець для демонстрації військової сили

Загрузка...

КНДР заявила про готовність потопити американський авіаносець “Карл Вінсон”, щоб продемонструвати свою військову міць.

“Наші революційні сили в повну готовність потопити американський атомний авіаносець одним ударом”, – пише газета “Нодон сімбун”, витяги з якої наводять західні ЗМІ.

Видання порівняло авіаносець з “грубим тваринам”, і стверджує, що удар по ньому стане “наочним прикладом демонстрації нашої військової могутності”, передає “Інтерфакс-Україна”.

Західна преса відзначає, що стаття опублікована на третій сторінці газети після двухсторінкового матеріалу про те, як Кім Чен Ин проінспектував свиноферму.

Читайте також: Как в Москве щи варили на украинском газе

Раніше на цьому тижні Пентагон повідомив, що авіаносна ударна група ВМС США на чолі з атомним авіаносцем “Карл Вінсон”, прямує до берегів Корейського півострова. До складу авіаносної групи ВМС США крім авіаносця входять ракетний крейсер “Лейк Чемплейн” і два есмінця – “Майкл Мерфі” і “Уейн Мейер”. Крім того, авіаносну групу зазвичай супроводжують атомні підводні човни, оснащені крилатими ракетами “Томагавк”.

Раніше стало відомо, що в Тихому океані стартували спільні навчання морських сил самооборони Японії з атомним авіаносцем “Карл Вінсон”. Японські кораблі з’єдналися з ударною авіаносною групою США в західній частині Тихого океану поблизу Філіппін.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO