Американський ясновидець назвав дату початку Третьої світової війни: «Росія повалить весь...

Американський ясновидець назвав дату початку Третьої світової війни: «Росія повалить весь світ в хаос»

Загрузка...

Ясновидець з Техасу Гораціо Вильегас заявив, що він точно знає, коли почнеться Третя світова війна.

За його словами, це має статися 13 травня поточного року. Слова ясновидця цитує британське видання Daily Star. Вильегас вважає себе справжнім католиком і розповідає, що йому сняться пророчі сни, – передають “Українські реалії”

Так, нещодавно йому приснилося, що на землю падають з неба вогняні кулі. Люди в паніці всюди бігали, намагаючись сховатися від руйнувань. Ясновидець вирішив, що це явно свідчить про початок Третьої світової. На його думку, вогняні кулі символізують ядерні ракети.

Вильегас вважає, що війна розпочнеться 13 травня тому, що в цей день католики відзначають 100 років з дня останнього явища Діви Марії в португальській Фатімі. Він додав, що саме в цей день в 1917 році, відповідно до католицької віри, Богородиця відвідала село в Португалії. Вона хотіла попередити людей про те, що якщо не повернути Росію до віри в Бога, то у всьому світі посіє хаос.

Читайте також: Долгий путь от объединения к единству: опыт Германии и Северной Кореи для «Л/ДНР»

Ясновидець також назвав дату закінчення війни, яка, на його думку, закінчиться 13 жовтня 2017 року. Але до цієї дати багато не доживуть.Серед країн, які братимуть участь у війні, ясновидець назвав Росію, США, Сирія і КНДР.

Щоб переконати світ у правдивості своїх слів, Вильегас нагадав, що він передрік перемогу на виборах Дональда Трампа.Нагадаємо, раніше різні експерти повідомляли про те, що в 2017 році може початися Третя світова війна, а колишній генерал НАТО присвятив цій темі цілу книгу.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO