Мережа АЗК WOG запустила безконтактну оплату палива

Мережа АЗК WOG запустила безконтактну оплату палива

Загрузка...

Новая система оплаты на базе цифрового кошелька Masterpass интегрирована в мобильное приложение WOG Pride и работает на всех автозаправочных комплексах сети. Это совместный проект WOG, Mastercard, Ощадбанка и iPay.ua. Презентация системы состоялась в Киеве 19 апреля.

Оплата палива через мобільний додаток доступна після авторизації користувача. Далі необхідно вибрати заправку, номер колонки, від якої буде заправлятися транспортний засіб, а також вид палива, його вартість або кількість літрів. Якщо користувач вже зареєстрований в Masterpass, програма авторизує його автоматично, крім того можна зареєструватися безпосередньо в додатку. Надалі оплата буде працювати в кілька натискань піктограм на екрані смартфона. Система підтримує карти будь-яких українських банків і різних платіжних систем.

Читайте також: Ядерной войне быть? Как далеко зайдут США и КНДР

Як повідомив Сергій Корецький, генеральний директор мережі АЗК WOG, кількість користувачів системи лояльності WOG Pride перевищує 200 тисяч чоловік, а додаток використовується не тільки на смартфонах, але і на розумних годинах різних виробників. Оновлена ​​програма вже доступна для використання. Цифровий гаманець Masterpass інтегрований в фірмовий додаток за технічної підтримки сервісу онлайн-платежів iPay.ua. Еквайром в проекті виступає Ощадбанк.

Читайте також: В Україні з’явилася нова прогресивна реформаторська політична сила: “ВОЛЯ” об’єдналася із рухом Саакашвілі

Нагадаємо, в 2015 році компанія Яндекс.Україна спільно з ПриватБанком і MasterCard запустила мобільний додаток, яке дає змогу розрахуватися за паливо зі смартфона не виходячи з автомобіля. Тим часом у Великобританії компанії Jaguar Land Rover і Shell вбудували систему безготівкової оплати палива безпосередньо в мультимедійну систему автомобіля.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO