Ось як треба: В Ізраїлі зносять будинок терориста, який вбив двох людей...

Ось як треба: В Ізраїлі зносять будинок терориста, який вбив двох людей в Єрусалимі (відео)

Загрузка...
У мережі ажіотаж – українці вважають, що до сепаратистів на нашій землі необхідно приміняти такі самі методи.
У ніч на понеділок, 10 жовтня, ізраїльські військові, прикордонники, поліцейські і співробітники спецслужб провели серію операцій в арабських кварталах Єрусалиму, а також в Юдеї та Самарії, з метою запобігання терактам проти ізраїльтян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ЦАХАЛу.
Після вчорашнього теракту в районі Гиват а-Тахмошет, в результаті якого було вбито 60-річна Левана малих і 29-річний старшина поліції Йосеф Кірма, служив у спецпідрозділі ЯСАМ, в Єрусалимі були посилені заходи безпеки.
Ведеться розшук можливих спільників терориста. Минулої ночі інженерний підрозділ розмітити для подальшого знищення будинок терориста, який вбив двох ізраїльтян в Єрусалимі. Під час операції по розмітці будинку в військових було кинуто саморобний вибуховий пристрій. Один військовослужбовець отримав легкі поранення і був госпіталізований.
У мережі активно обговорюють подію українці. “Чому не знести будинки нашим терористам?? Сепаратистам типу Новинського? Тому й живемо гірше, ніж там!”, “Треба розпочати таке в Україні і бойовиків та прокремлівських покидьків ой як поменшає!”.  Ізраїль – приклад для України, як треба боротись з терористами! Ми надто добрі до тих, хто хоче нас убити!- пишуть коментатори.
A Ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях…Дякуємо!

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!