Денис Казанський: Виявляється, Ростов – це Україна. Слава Україні!

Денис Казанський: Виявляється, Ростов – це Україна. Слава Україні!

Загрузка...

Якщо повірити російським ЗМІ і на хвилину погодитися з тим, що в Україні йде дійсно громадянська війна, то виходить, що Ростовська область – це Україна. Ростов приймає в нашій громадянській війні таку активну участь, що доведеться нам невдовзі зафарбовувати цей регіон на карті в свої синьо-жовті кольори і вимагати виведення російських військ. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише відомий український журналіст Денис Казанський, передає replyua.net.

 

*** Читайте также : Боевики вместо отвода войск пошли в наступление в районе Петровского, но заехали на минное поле — это было кровавое месиво
«У Ростов возять з Донбасу вантаж-200, з території області по наших позиціях регулярно б’ють «Гради», звідти до нас прийшов загін Ігоря Гіркіна, туди поїхав «Бук», який збив малайзійський «Боїнг», а вчора в українському Ростові пройшов з’їзд учасників нашої громадянської війни. Були всі «наші» – Козіцин, Бородай, козаки, чорносотенці. Нічого вже не зрозуміло, якщо їх там немає, то їх тут немає, то чи є у нас з Ростовом війна, чи то Ростов – це Україна. Чекаю, коли Руслан Коцаба з Тетяною Монтян все роз’яснять і нарешті визнають, що Ростов – це Україна, тож нехай росіяни якомога швидше збирають своє військове начиння і забираються з нашої землі», – написав журналіст.

Джерело : http://replyua.net/blog/denis-kazanskiy/41885-denis-kazanskiy-viyavlyayetsya-rostov-ce-ukrayina.html

 

A Ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях…Дякуємо!

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!