Бучанці звернуться до Президента. Позивний “АДАМ”.

Бучанці звернуться до Президента. Позивний “АДАМ”.

Загрузка...

Шановна спільнота Бучі! На День нашого міста 5-6 вересня у період проведення заходів різного роду для усіх вікових категорій, ми ініціюємо збір підписів на листі до Президента П.О. Порошенка щодо нагородження нашого земляка, бучанця, десантника 90-Го батальйону 95-і аеромобільноі бригади, власника голубого та крампового беретів,батька трьох діточок, добровольця – Максима Рідзаніча нагородою “ГЕРОЙ УКРАЇНИ” (посмертно).
Цю ініціативу вже підтримали ГФ “Бучанська Варта”, інші волонтерські рухи міста, Координаційна Рада з питань Воїнів АТО при Виконкомі БМР, Бучанська Міська Рада, та міський голова Анатолій Федорук.
Просимо всю Бучанську спільноту підтримати цю ініціативу своїм підписом у офіційному зверненні до Президента, яке можна підписати під час святкових заходів.
НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ, НІЩО НЕ ЗАБУТО!
Репост.

Інформація зі сторінки Kushnirhuk Anatoliy

завантаження (9)

 

 

На фото Максим Рідзаніч з дітьми

 

Редакція Politinfo приєднується до звернення Бучанської громади.

 

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

 

Irpin5