Стосовно майбутнього параду в Києві на День Незалежності. (без цензури)

Стосовно майбутнього параду в Києві на День Незалежності. (без цензури)

Загрузка...

 

Я читав багато постів, зміст яких приблизно такий: “Військова техніка нищить асфальтове покриття в Києві, не робіть параду, бо асфальту настане пиз**ць. Ай-яй-яй, які погані військові!”

Так от.
В Донецькій області є один шматочок дороги, яка збудована якісно. По справжньому якісно, а не тільки на папері. Це відрізок дороги з Красноармійська до Донецька (окрім Карлівки), який пролягає через Піски. Я їздив тією дорогою в 2014 році, в 2015 і 2016. Курва, якість не міняється! І дозволю собі акцентувати увагу на тому, що окрім мене там пересувались військові. Не на велосипедах, бл*ть. А на легкових автівках, на вантажівках різного калібру, на бехах, танках, САУшках і т.д. І то не три рази проїхали, а день і ніч катались. Якість дороги не змінюється!!! Їздові волонтери, гадаю, зможуть підтвердити мої слова.

А тут от в Києві після проїзду легкої бронетехніки масово зруйнувався асфальт. То в мене є питання до засраної, куревської, пропитої і зкопумпованої конторки “Київавтодор”: “Якого х*я дорога до Пісків від Красноармійська до теперішнього часу стоїть як х*й, а дорога в Києві попсувалась після одноразового проїзду бронетехніки? Га? От ви, сволочі засрані, вам хліба не дай, а дай вкрасти, як вам відкривається ваше чорне їб*ло на військових? Хто вам дав право взагалі говорити?

Я думаю, що прокуратура м. Києва на основі заяви “Київавтодору” про руйнування асфальтного покриття повинна відкрити кримінальне провадження стосовно службового недбальства конторки “Київавтодор” і розкрадання нею державних (наших) коштів.

Амінь.

P.S. Бо нема чого пи*діти на військових.

Автор: Святослав Бойко

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Поширюй цю статью, зроби відомим автора на всю Україну і світ! 

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!