“Помогите я еще живой” – ці слова і дотепер приходять у сни-...

“Помогите я еще живой” – ці слова і дотепер приходять у сни- немає нічого страшнішого ніж безпорадність і неможливість прийти на допомогу побратимам.

Загрузка...

КІБОРГИ

90 Окремий Десантний Батальон
 
27 жовтня 2015 р. о 16:40 ·
 
ВОСКРЕСШИЙ З ПЕКЛА
Їх відчайдушний прорив на МТЛБ до терміналу , прийти на допомогу побратимами , закінчився пекельно-кошмарною ніччю переповненою містикою.І ось сьогодні голос тієї проклятої ночі , роздираючий душу , який приходив в сни і не давав спокою , зняв камінь з душі.Сьогодні я зустрівся з ГЕРОЄМ ! Станіслав Паплінський пройшов пекло і вижив тієї ,повної кошмарів , ночі.
 
 
Коли Рахман прийшов до нас на пожарку в нього все обличчя було залите кров’ю, Виглядало так ніби він обгорів,Рахман запитав “я сильно уродлив?”ми відповіли:”змиється кров і будеш красавчик”в цей час сєпери обстрілювали шквальним вогнем МТЛБ на якому вони прибули.мКоли припинився вогонь ми почули чийсь голос”Помогите я живой” ми хотіли забрати пораненого,але почався інтенсивний обстріл і змушені були повернутись ,щоб зайняти оборону пожежної частини .Під час обстрілу до нас долітали слова”Помогите я еще живой”. Цей голос розривав наші душі,ми були безпорадні і не мали змоги допомогти.Коли почав взриватись боєкомплект їхньої машини голос затих..
Коли вже все затихло він ще хриплим голосом прокричав “Помогите я еще живой” наші свідомості було чути останні слова цього солдата, ці слова і дотепер приходять у сни- немає нічого страшнішого ніж безпорадність і неможливість прийти на допомогу побратимам. І залишається почуття провини перед загиблими .В умі запитання “ЧОМУ ТАК ?” ???????????
12509582_1561581777498547_7777164501558088285_n
неділя о 11:30
 
Станислав Паплинский
 
Я остался в том МТЛБ. РАХМАН ушел.
 
И я не сдох. Я выжил.
 
И огонь не убил меня. И боеприпас который рвал, и обстрел Сепаров, и потом плен длиною в 197 суток не убил. Я опять повторю Я ЕЩЕ ЖИВОЙ
 
Пусть в ваши сны больше это не приходит, я выжил
 
Только рахман не сам ушел с ним ушел андрей мерешко.
 
неділя о 11:43 · Надіслано з мобільного
12509833_1561581960831862_2534500952394335655_n
Сио Аваталик
 
їх до нас прийшло троє ,ми спитали чи є ще хтось живий.Рахман сказав:”Ми всіх передивились, остальні мертві”.Коли ми почули голоси то сказали Рахману, що хтось живий ,кричить Рахман сказав що це сєпери роблять пастку щоб ми вийшли з пожарки.Якщо я чув твій голос то я дуже радий що ти живий.Вибачай але ми були не в кращій ситуації і ми думали що дійсно всі мертві так як пояснив Рахман.Ми також чудом вижили.
 
неділя о 11:45
 
Станислав Паплинский
 
Да. То был я
 
неділя о 11:46 · Надіслано з мобільного
 
Сио Аваталик
 
З того кошмару що ми тоді бачили,коли чули той голос вижити було нереально.Але слава Богу в тебе все добре обійшлося.Ще раз вибач, повір це великий камінь з плеч. Радий що ти живий.Повір ми також не получили відповіді на наші запитання.
 
неділя о 11:56
 
Станислав Паплинский
 
В ноге 1 осколок, в спине 2 один вынимать не будут, 5 осколков в голове, все что под броником фиолетовое и забитое от стрелкотни, контузии и сотрясения так вообще не в счет. Все это результат той ночи
 
Вы ни в чем не виноваты. Я вас не виню
 
Чего вас не выводили до 24 числа. Уже 21 был конец. Утром ребят с терминала взяли, меня под вечер с максом, мы держались до темноты чтоб выйти. Не дождались считаные минуты.
 
Без оружия и тяжело раненным взяли в плен. Была бы граната хоть одна, было бы весело.
 
Сио Аватал
10287038_1561584170831641_7415742738229997500_o
Нас сім чоловік в аеропорту тримали пожежну частину. По рації нам передали:”Ви лишились самі крайні,в аеропорту вже нікого з наших нема.Пробуйте вийти своїм ходом до релес. Там вас зустріне Прокурор.”Ми неуявляли де це знаходиться ,за нами прийшов связіст ,позивний Окунь. Після всіх днів боїв в аеропорту для нас Окунь був ,як ангел. Останні дні сєпери випускали псів і коли пси бачили когось хто вибирався вони гавкали і сєпери ті місця обстрілювали. І під веселі звуки канонади танків, зеніток ,градів по коліна в болоті Окунь вивів нас до РЛС. Де зустрів нас з зажигалкою,так як ночі там дуже темні, Прокурор. Почуття радості неможна передати словами. Командир нашого взводу Максим Ридзанич “АДАМ” сказав: “Парні ми вийшли з пекла.”Хоча пекло для нас лиш починалось, так як в аеропорту можна було хоч за якийсь камінчик заховатись. Під час перемир’я з мого взводу загинуло чотири бійця решту було поранено, контужено. Загинув і легендарний командир Адам Ридзанич – 20 березня .Словами не описати як бійці легендарного 90го батальйону, які знаючи ситуацію в аеропорту пробували втримати позиції. Слава всім бійцям легендарного 90го батальйону третьої мобілізації, а тим кого на превеликий жаль з нами нема ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ. Бійці 90го батальйону достойно себе проявили і ще раз доказали про незламний дух українців.
Героям Слава!

Увага патріотам и тим, хто хоче підтримати Украіну! Підтримай українский проект –лайк на сторінку!!!

POLITINFO https://www.facebook.com/politinfo.com.ua

UKRPOSHTA https://www.facebook.com/ukrposhta/

WEBCALL https://www.facebook.com/webcalltoday

Проект Money Center  современная система денежных переводов.

https://money-center.cc/?r=MC627511419