Куди йде допомога Україні від США?

Куди йде допомога Україні від США?

Загрузка...

В соціальних мережах активісти та волонтери обурюються, що військова техніка, яка так потрібна на передовій, потрапляє структурам, яким вона насправді не дуже потрібна.

Фото американського військового джипу, який СБУ використовувала під час операції по захопленню проросійських активістів, підозрюваних у терористичній діяльності, неоднозначно сприйнялось волонтерами.

«Ну нарешті! А я вже зачекалась – ну де ж вони випливуть? Хамери, які нам списала зі свого озброєння США. Звичайно ж, до передової, як я і “напророкувала”, вони не дійшли. Сподівалась, що хоч Нацгвардії кинуть, та авжеж..
Про шо мова? 26 березня в Україну прибули перші з обіцяних 250-ти американських броньованих красенів HMMWV в рамках військової допомоги Україні від США. Порошенко сам зустрічав перші 10 в Борисполі, навіть особисто протестував, а куди потім вони ділись – ні слова..
HMMWV — високомобільний багатоцільовий повнопривідний ВІЙСЬКОВИЙ автомобіль, офігенний броньовичок!! Мрія штурмовика!!
На фото – затримання СБУ-шниками в Одесі сєпарів з так званої «Народної ради Бесарабії». Ну звичайно, якихось гопників в самому центрі міста потрібно ловити саме на Хамері!», – написала в Світлана Карабут на своїй сторінці.
Так само Світлана уточнила, що ця техніка створена не для міських спецоперацій, а для складних природніх умов (пустеля, ліс, болото, водні перепони).
«Ось де тачечка знайшлась, а де решта?», – написала волонтер Юлія Зак.
————————————————————-
І куди подівались броньовані англійскі SAXSON.