Влада та УКРПОШТА – завжди разом, та на крок вперед дивиться у...

Влада та УКРПОШТА – завжди разом, та на крок вперед дивиться у майбутнє!

Загрузка...

Меморандум про взаємне співробітництво у сфері надання послуг поштового зв’язку підписали 3 квітня в облдержадміністрації. Свої підписи під документом поставили голова облдержадміністрації Сергій Машковський, заступник голови обласної ради Руслан Годований та в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

Мета Меморандуму – забезпечити жителям Житомирщини доступність, прозорість та легкість отримання житлових субсидій. Завдяки спрощеній системі громадянам не потрібно стояти в чергах. Всі документи та результати їх розгляду населення отримує по пошті.
803
Сергій Машковський наголосив: «Ми успішно співпрацюємо з дирекцією УДППЗ «Укрпошта» протягом тривалого часу. На разі Житомирщина стала першою областю в Україні, де за допомогою працівників пошти вже розповсюджено 66% бланків заяв і декларацій (майже 390 тис. із запланованих 584 тис.). У той час, коли в інших регіонах поширять документи до 15 квітня, ми завершимо цей процес вже сьогодні. Наша головна мета – провести широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію та зробити все для того, аби максимальна кількість громадян отримала субсидії».

За словами керівника області, зростання кількості звернень до органів соціального захисту від жителів Житомирщини очікується вже у травні. Таким чином, влада працює на випередження, адже люди мають місяць часу на те, аби дізнатися про субсидії більше та заповнити всі необхідні документи.

Ігор Ткачук відзначив, що Житомирщина стала першою в Україні, де підписано такий Меморандум між обласною владою та УДППЗ «Укрпошта».

812

«Це приклад того, як влада та державне підприємство співпрацюють в інтересах населення. На фоні зростання цін і тарифів ми спільно дбаємо про те, аби кожен громадянин зміг скористатися спрощеною системою надання житлових субсидій», – зазначив Ігор Ткачук. Джерело: http://oda.zt.gov.ua/sergij-mashkovskij-%C2%ABvlada-praczyue-na-viperedzhennya%C2%BB.html