На Новий рік бойовики Донбасу перестрілялись між собою і спалили будинок

На Новий рік бойовики Донбасу перестрілялись між собою і спалили будинок

Загрузка...

Підконтрольні Росії бойовики влаштували собі обурливі розваги на Новий рік. Під час святкування окупанти почали стрілятись між собою і спалили житловий будинок у селі Вікторівка на Донеччині.

Про це з посиланням на українську розвідку повідомляє штаб Операції Об’єднаних сил.

Під час святкування Нового року представники незаконних збройних формувань російсько-окупаційних військ з застосуванням піротехнічних засобів, стрілецької зброї та ЗУ-23-2 спалили житловий будинок у населеному пункті Вікторівка”, – розповіли у штабі.

За попередніми даними, російські найманці спалили будинок під час сварки. Один з військових ЗСУ зазначив, що полум’я від спаленого будинку було видно навіть з українських позицій.

У новорічну ніч у так званих шахтарів і російських кураторів сталася якась сварка. Вони відкрили вогонь з усіх видів стрілецької зброї, стріляли чомусь між собою, було чути вибухи гранат,
– розповів український боєць.

Також військові ЗСУ додали, що в ніч на суботу, 4 січня, між окупантами знову сталися сутички. Зокрема, місцеві проросійські бойовики влаштували стрілянину у Староласпі з приїжджими російськими найманцями. Усе через те, що так звані шахтарі незадоволені ставленням і контролем з боку росіян.

24tv.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO